Hogy jutottatok ki külföldre és mit dolgoztok kint?
Igen, a férjemmel szeretnénk kijutni, mert sajnos az itthoni keresetünk nem nagyon fedezi a költségeinket. Rendes vagy, örülnénk, ha el tudnád küldeni.
Előre is köszönjük szépen!
Ebben az esetben, ha ketten jönnétek, neked is, ésa férjednek is lenne munka, ugyanennél a cégnél kell jelentkezni. NEM KELL FÉLNI, NEM ÁTVERÉS!!!!! Már a kiutazásod előtt megkapod otthon az irodától a munkaszerződésedet, és a bejelentenek. Magyarban minimálbért kapsz, itt pedig kézbe adják a fizut. A lányoknak van több lehetőség, az egyik, paprikatöltés, de az kicsit messzebb van, (mondjuk én csak itt tudom a környéken a lehetőségeket)de szállást ott is biztosítanak, és 8 órás a munka, 2 műszakos.csak nőkkel, magyarokkal.:)
A telefonszámot és a címet nagyon szívesen megadom, de meg kell várnom a páromat, hogy nem-e baj, ha csak úgy kiadom, nehogy lehordják érte a cégnél. De szerintem nem lesz akadálya. Mi is így kezdtük. Mennyi idősek vagytok? Du. jön haza, mert melózik. Ja! és a cégnek több vágóhídja is van Németben, sajna nem biztos, hogy ti is ide kerülnétek. :( Akkor délután írok majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!