Milyen órabérért vállaljak bébiszitterkedést, ha az átlagtól olcsóbban szeretném?
Mivel 14 L vagyok, ezért nyári munkának szánnám. Most tanítok angolt 1000 Ft/óráért, ez szerintem olcsó a diplomás, hivatalos angoltanárokhoz képest, de havonta elég jó kis összeg jön össze.
A gyermekfelügyeletet mennyiért vállaljam? Mennyiért szokás?
Mert pl ha egy óra itt is 1000 akkor ha egy délutánig vigyázok valakire, akkor összejöhet egy nap alatt 5-6 ezer Ft is, de ennyit "egyszerre" lehet hogy nem fizetnének ki. Tehát, mennyi egy ideális, viszonylag olcsó órabér?
Felelősségteljes és normális lány vagyok, de viszont csak annyi tapasztalatom van, hogy a 4-, 6 és 9 éves unokatestvéreimre vigyáztam (nem kevésszer).
Szülők, ti rámbíznátok egy óvodás/alsós iskolás gyereket? Falun lakom, a legtöbb ház kertes, minimális kaját tudok főzni, gondolom játszótér, kertben labdázás, öltöztetés, ilyesmi lenne a feladat, amit el bírok végezni természetesen, a balesetekre pedig odafigyelnék (mármint a megelőzésre).
Előző vagyok. *1000-1200 Ft
Szóval szerintem 750-800 lenne az ideális órabér. 1000 az nekem nagyon drága. Képzeld el, min. 3 órát vigyázol a gyerekre az már 3000 Ft. Ennyiért meg ritkán fognak hívni téged.
Nagyon sok az 1000ft az angolért. Én is 1000ftért tanítok otthon 2 diplomával.
Gyerekvigyázásra diplomával is max. 5-600ft-ot adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!