Nagyon elkeseredtem. Valóban ez az igazság?
Van egy banki ügyintéző felsőfokúm (2éves okj)
Felsőfokú nyelvvizsgám angolból és németből.
1 év múlva végzem el az adóigazgatási szakügyintézőt ( ez is 2 éves képzés, de fősulin fsz képzés keretében)
Ezeken kívül van még egy felsőfokú reklámszervező szakmám. Viszont diplomám nincs, Tényleg valószínű, hogy nem fogok állást kapni bankban, mert nincs diplomám? :(
Nem ezért nem kapsz bankban állást hanem mert leépítések vannak! A legtöbb bank pl tavaly és tavaly előtt is folyamatosan leépített és több tucat bankfiókot zárt be!
Magyarán százával vannak gyakorlattal rendelkező bankosok egy olyan álláspiacon ahol a bankok max pár embert vesznek föl!
A képzettségeddel nincs baj de valoszínű máshova kell menned...
Hogy fogsz e állást kapni vagy nem azt én nem tudom. Nem vagyok jós. De az tény, hogy sok banknál leépítések vannak. Rengeteg fiókot bezártak. De azért mindig hirdetnek meg 1-2 új állást is. Mondjuk nem árt ismerős, mert ezren vannak egy ilyen állásra.
K&H-nál ősszel indul a pályakezdő. Jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!