Hogyan tegyek rendet a beosztottaim között?
ez jó, hogy tudod melyik 5 ember csinálja a feszkót, és tényleg ez lenne a megoldás hogy őket ki rúgni, csak tényleg kell egy OK, ha per lenne
valahogy nem tudnád őket csapdába húzni?
Én ugyan nem vagyok vezető..de láttam ilyet:
Abban a helyzetben könnyű volt, hogy mi hiányzik...minden:
1.Nincs egyértelmű munkaköri leírás.
2.Nem ismerik egymás dolgát
Tulajdonképpen nincs is egy rendes terv, minden ahogy épp sikerül..
Így nem működnek csapatszerűen.
Bár az egész cég célját sem ismerik.
Tehát semmi nem teremt összhangot, kivéve a hangulatot, ami változó.
3. Nem kapnak az emberek visszaigazolást a Főnököktől, hogy mi a jó és mi nem az, így bizonytalanok maradnak és rájuk lehet szállni.
4. Unatkoznak...a hangulat teremti, hogy ki mikor mit csináljon...amikor el voltak foglalva, akkor nem volt gond.
5. Nincs semmi motiváció..úgy értem fizetés mindenképpen van, de extra munkára extra pénz nincs - ez most nem tudom mennyire számít, de talán - ja és hanyag munka esetén nincs levonás.
Persze az emberekből eleve hiányzik valamiféle erkölcs, de épp ez az, hogy a munkaköri leírás sem teremti meg.
Szerintem az undoksággal óvatosan. Ha nem tudják miért vagy undok egymást fogják hibáztatni, még több feszültség lesz.
Csak azért írom, mert már 3x is láttam ilyet, végül a munka rovására ment.
Nálunk azt mondta a fönök mikor volt ilyen h egy két ember keverte a sz-art,hogy a rohadt almát ki kell venni a kosarából h az egészséges almák ne rohadjanak el.
Minőségi cserével küldték el azokat akik keverték a k.akit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!