Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Anyukák. Szerintetek manapság...

Anyukák. Szerintetek manapság milyen szakmával lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Ahol nem hátrány ha van egy gyereked.
2012. ápr. 17. 12:25
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
OFF vagyok,de érdekel a kérdés.
2012. ápr. 24. 09:06
 22/26 anonim válasza:
81%

Igen ám, csak van egy kezdő csomag amit meg kell venni, be kell fizetni. Nem csak úgy ingyen holnaptól elkezded reklámozni a terméket, azt dől a pénz.

Engem Amwaybe akartak egyszer invitálni. Nekem nem szimpatikus ez a fajta pénzcsinálás. Nincs azokkal semmi bajom akik csinálják, de nem az én világom. Mint ahogy értékesítő sem lennék.

És hogy a kérdésre válaszoljak. Ha Budapestről beszélünk, akkor majdnem hogy mindegy mi a szakmád, csak beszélj tökéletesen angolul és még egy nyelven. Munkát tuti találsz, gyerek mellett is, viszont nem lesz hatalmas a fizud.

2012. ápr. 24. 11:36
 23/26 sumergo ***** válasza:
90%

Végre valaki kezdi érteni, hogy miről is beszéltem. Ez a "reklámozni kell csak", ez az a verzió amitől a kedves értékesítő jobban érezheti magát.

Nos utánanéztem a bizonyos termék összetevőinek, ami nálunk otthon van. Nem csak a PEG 100 van benne, ami nem természetes. Vannak rosszabbak is benne:

disodium EDTA: szintetikus anyag, allergizál, tartósítóként nem engedélyezett a használata(!), ezért nedvesítőszerként tüntetik fel!!

carbomer: szintetikus anyag, de aránylag bőrbarát

glyceryl stearate: szintetikus anyag, szárítja a bőrt, nedvesség elvonással (tapintásra bársonyosabb tőle a bőr, mert a mélyebb rétegekből a felszínre hozza a nedvességet)

methylisothiazolinone: tartósító,szint. anyag, megeng. konc.0,0015%, fehérjekárosító,erõs allergén, mutagén,állatkísérletekben nagyobb konc.-ban bõr-és nyálkahártya ingerlõ

methyl szalicylate: általában szintetikus állítják elő, bár a természetben is előfordul, de mérgező!!

propanediol: propilén glikol féle, szintetikus anyag

Ez csak egy termék volt!!! Szóval ennyit a természetességről. Tudom, hogy más kozmetikumokban, gyógyszerekben is előfordulnak ezek, nincsenek illúzióim! A baj az, hogy át akarnak verni, hogy a forever-es termékek mennyire természetesek!

2012. ápr. 24. 14:36
 24/26 anonim ***** válasza:

Én pl Amwayezek,és utána néztem a termékeknek,és tényleg környezetbarát termékek,egészségre nem káros anyagokkal.Nem kell mindenkinek ezt csinálni.Én szeretem nekem tetszik,senkire semmit nem erőszakolok rá.Tényleg megbízható termékek,nem csak az a lényeg hogy találj olyat akit érdekel és szeretné ezeket használni,hanem arról is hogy segítsd a többi embert aki szeretne ebben a vállalkozásban dolgozni.Nem kell mindenkinek szeretni,de csak akkor mondjon bárki bármilyen véleményt róla akit tényleg tudja,hogyan működik.

Szerintem ez egy hatalmas lehetőség,teljesen tisztességes módon keres az ember pénzt.Egy családos nőnek megoldás lehet.

2012. ápr. 24. 14:49
 25/26 anonim ***** válasza:
87%

Sumergonak tökéletesen igaza van. A férjem munkát keres, és őt is csak ilyen melókkal találják meg. Könnyű munka? A nagy fenét, mire felépítesz egy láncot, egy csomót kell dolgozni, és addig hónapokig nem is látsz belőle pénzt. A piac valósíznűleg telített, és egy munkanélküliség sújtotta körzetben nem ilyeneket fognak vásárolni az emberek. Magamból kiindulva, nincs az a barát, akinek a kedvéért beülnék egy árubemutatóra. Ha már egy ideje csinálod, és van ügyfélköröd, aki rendszeresen vásárol, akkor elhiszem, hogy 2 gyerek mellett is jön belőle rendszeres jövedelem. De a legtöbbször ez csak pénzkidobás és ingyen munka. Mert majdnem mindenhol van belépési díj.

Egyébként kisgyerekkel semmilyen szakmával nem tudsz elhelyezkedni. Nincs olyan hiányszakma, amivel elnézik neked, hogy rendszeresen kimaradsz, mert beteg a gyerek. Vagy nem vagy hajlandó túlórázni, mert futni kell az oviba.

Csak akkor működik a dolog, ha vállalkozó vagy, és te vagy a saját főnököd. Internetes kereskedelem, fordítás, Skype-os nyelvoktatás, ilyesmi, de ez is csak mellékest hoz.

2012. ápr. 24. 15:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Könyvelés. Ha nem vesznek fel sehova, annál jobb, otthon csinálod. Igaz, sok munka, de meg lehet belőle élni.
2012. ápr. 24. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!