Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Anyukák. Szerintetek manapság...

Anyukák. Szerintetek manapság milyen szakmával lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Ahol nem hátrány ha van egy gyereked.
2012. ápr. 17. 12:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Pénzügyi tanácsadás - senkit se érdekel mondjuk egy biztosítónál, milyen a családod, rugalmas az időbeosztásod is , MLM...
2012. ápr. 17. 13:00
 2/26 anonim válasza:

Szerintem sehol sem szeretik, ha van gyerek:(

de ha mégis van ilyen szakma, munkahely, szóljatok:)

2012. ápr. 17. 13:03
 3/26 sumergo ***** válasza:
67%
Manapság nem szakmával, hanem hátszéllel lehet elhelyezkedni leginkább. Mindig számított valamennyit, de ennyit mint most, szerintem soha!! :-)
2012. ápr. 17. 13:39
 4/26 anonim ***** válasza:

A férjem vadássza a tanácsadókat. Kell hozzá dolgozni, de te osztod be, jutalékos rendszer van egyébként és ha jó vagy, akkor baromi jól keresel.

Átlagos, semmi különös tanácsadói - se különleges értelmi képesség, se extra szorgalom, tényleg csak átlagos - keresnek 200-300 ezer körül egy hónapban. A jók milla fölött. Vannak kiegészítő szerződések, amelyeket ha teljesítesz, milliós bónuszokat kapsz, ezért már kell dolgozni, de nem lehetetlen, naponta megcsinálják. És nem számít, hány gyereked van, hogy most három napig otthon dekkolsz és nem dolgozol, mert beteg a gyerek, stb. A lényeg, hogy dolgozz, de magad osztod, hogyan. Átlag pénzügyi tanácsadó mondjuk heti 20 órát dolgozik, vagy annyit se.

2012. ápr. 17. 13:48
 5/26 anonim ***** válasza:
55%
Mi egy olyan vállalkozást csinálunk,még főiskolások vagyunk,ahol nincs kötött munkaidő,munkahely,nem probléma a gyerek,teljesen tisztességes munka,ha 2-5 év keményebb munka az nem azt jelenti,hogy úgy kell dolgozni,mintha túlóráznál,meg 12óráznál,csak annyi hogy azért dolgozz,és el lehet érni remek szintet,félév alatt elérheted,hogy havi 400-600ezres fizetésed lehet.ha nyitott az ember a lehetőségekre meg tudja változtatni a mai magyar gondolkodást akkor megy a dolog,rengeteg ember elért már vele sikereket valaki több milliót keres havonta és segíti a többi munkatársát,hogy nekik is sikerüljön.
2012. ápr. 17. 14:13
 6/26 anonim válasza:
MLM!!!! Sokaknak nem tetszik a dolog, de a mai világban nagyon sokra mehetsz vele, és nem dolgozod halálra magad. Gyerek/gyerekek mellett is vígan csinálhatod! Nézz körül, érdeklődj! Esetleg én is tudok segíteni, ha hajlasz rá!
2012. ápr. 17. 14:28
 7/26 anonim ***** válasza:
55%
Igen,sokaknak azért nem tetszik mert igazából konkrétan nem is tudják hogyan működik,ha tudnák mekkora lehetőség mindenki ezt választaná :)
2012. ápr. 17. 14:31
 8/26 anonim ***** válasza:
47%

Egyetértek azokkal, akik az MLM melókat dicsőítik. Nem állítom, hogy mindig könnyű, de tapasztalatból mondom - mert én a gyerekek mellett csinálom - hogy tőlem függ, mennyit keresek. Most így két pici mellett és pár héttel szülés előtt egyáltalán nem gyúrok rá, kiszolgálom a rendszeres vásárlóimat, akik maguk keresnek már meg, hogy kéne ez meg az... Ebből jön össze annyi plusz, hogy a saját termékfogyasztásunk - ami úgy 50 ezerre tehető havonta - kijön ingyen. De ezért gyakorlatilag már a fülem botját se nagyon mozdítom.

Van olyan közeli ismerősöm, ahol férj-feleség csinálja, keményen, nos, nekik több milliós havi bevételük van. Az a baj, hogy ma Magyarországon alig van olyan, aki érti, miről szól az egész. Kicsit olyan ez, mint a magyar foci, hogy mindenki tudja, mi a baj vele, mindenki ért hozzá - aztán meg kiderül, ha odakerül, hogy gőze nincs. De sosem értettem azokat az embereket, akik inkább siránkoznak, hogy nincs munka, mint hogy felvegyék a feneküket és dolgozzanak, pedig az MLM-be nem kell semmi a "felvételihez".

2012. ápr. 17. 14:56
 9/26 anonim válasza:
19%
És ha esetleg nem szimpatikus az MLM-es munka, már azzal spórol az ember, ha MLM-es cég termékeit vásárolja, hiszen rengeteg pénzt meg lehet spórolni vele, kiváló minőségű, egészséges, környezetkímélő, világhírű termékeket vásárolsz.
2012. ápr. 17. 15:03
 10/26 anonim ***** válasza:
19%
Bizony! Igazat mond az utólsó! Nem titok, én foreverezek, nekem egy 120 szemes adalékanyagmentes, szenzációs összetételű gyerek multivitamin kerül 4 ezer Ft körüli összegbe - még hasonló tudású sincs a gyógyszertárak polcain, ráadásul drágábbak is. Vagy veszek egy szintén adalékmentes, csúcsminőségű fürdetőt háromezer körül és elég három hónapig... De ezek csak hirtelen kiragadott példák. :-) Sokan rázzák a fejüket, hogy ők nem vesznek csak teszkó gazdaságosat, mert az olcsóbb, de meglepődnének, ha egyszer megtudnák, mi van benne igazából, ha meg összeadja, hogy mennyit költ havi szinten X termékre az állítólagos olcsóból, akkor rájönne, hogy nem is olcsó.
2012. ápr. 17. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!