Valter Zsígó kérdése:
Volt, vagy olyan aki dolgozok, dolgozott DUNAHOUSNÁL?
Figyelt kérdés
Véleményeket kérek,és tisztában vagyok,hogy csak vállalkozóként működik a dolog,ez a része nem érdekel....csak kompetens személyek véleménye érdekelne:)Köszi!2012. ápr. 13. 21:07
1/2 anonim válasza:
én hiteltanácsadó voltam. 1 évig dolgoztam náluk. Nehéz volt a kezdet, a munkatársak nem voltak túl segítőkészek. A főnököm azt várta, hogy felmondjak. Végül kihúztam egy évig, a főnököm is megkedvelt. Nagyon sokat dolgoztam és egész jól kerestem. De nem mindenki keresett annyit, mint én. Sok múlt azon, hogy mennyire tud valaki értékesíteni és mennyire ajánlják tovább. Nekem szerencsém volt. Tesóm ingatlanosként dolgozott ott kb. 3 hónapig bírta. keveset keresett, végül feladta.
2/2 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, messziről elkerülöd. Hát röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!