Dolgozott itt valaki a Tesco-ban irodán? Miért kell 3 műszakban dolgozni egy irodistának a Tescoban?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 12:32
1/6 anonim válasza:
Mert vezetői utasításra leküldhetik pakolni is, ha kevés az ember és árufeltöltés éjszaka is van.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly??? Bérszámfejtőként leküldhetnek árufeltöltőnek?
2012. ápr. 12. 12:49
3/6 anonim válasza:
én dolgoztam teszkóban
és ott a brszámfejtők is pénztárba beálltak ha nagy volt a sor, sőt még árut is pakoltak
aztán még az áruház igazgató kitalálta, hogy a munkaügyisek (ketten voltak) takarítsák a személyzeti étkezőt is, ők feleltek a hűtőkért és a mikró takarításáért
ott mindenkit megdolgoztatnak, senki sem ül egész nap az asztalnál
4/6 anonim válasza:
Én központi irodán dolgozom, engem még sosem küldtek le az eladótérbe pakolni vagy kasszázni. Mondjuk akkor dolgoznék utoljára..irodai munkára jelentkeztem nem pénztárosnak. Egyébként az itt felvetett dolog kevés áruházban fordul elő. Általában ott ahol ember hiány van. Nem tudom melyik áruházba jelentkeztél..a munkaköri leírást kell megnézned mit tartalmaz.
5/6 anonim válasza:
Kevés áruházban fordul elő?
Soroljam?
6/6 anonim válasza:
én tescoban dolgoztam és ott is ez volt: bent az irodista csaj és a vevőszolgálatosok is (ők az első számú emberek akiknek kasszába kell állni ha nagy a sor) beállnak kasszába ha nagyon sokan vannak...és ugyan így az árufeltöltők is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!