Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott itt valaki a Tesco-b...

Dolgozott itt valaki a Tesco-ban irodán? Miért kell 3 műszakban dolgozni egy irodistának a Tescoban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mert vezetői utasításra leküldhetik pakolni is, ha kevés az ember és árufeltöltés éjszaka is van.
2012. ápr. 12. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly??? Bérszámfejtőként leküldhetnek árufeltöltőnek?
2012. ápr. 12. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

én dolgoztam teszkóban

és ott a brszámfejtők is pénztárba beálltak ha nagy volt a sor, sőt még árut is pakoltak

aztán még az áruház igazgató kitalálta, hogy a munkaügyisek (ketten voltak) takarítsák a személyzeti étkezőt is, ők feleltek a hűtőkért és a mikró takarításáért

ott mindenkit megdolgoztatnak, senki sem ül egész nap az asztalnál

2012. ápr. 12. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én központi irodán dolgozom, engem még sosem küldtek le az eladótérbe pakolni vagy kasszázni. Mondjuk akkor dolgoznék utoljára..irodai munkára jelentkeztem nem pénztárosnak. Egyébként az itt felvetett dolog kevés áruházban fordul elő. Általában ott ahol ember hiány van. Nem tudom melyik áruházba jelentkeztél..a munkaköri leírást kell megnézned mit tartalmaz.
2012. ápr. 14. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Kevés áruházban fordul elő?

Soroljam?

2012. ápr. 14. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
én tescoban dolgoztam és ott is ez volt: bent az irodista csaj és a vevőszolgálatosok is (ők az első számú emberek akiknek kasszába kell állni ha nagy a sor) beállnak kasszába ha nagyon sokan vannak...és ugyan így az árufeltöltők is..
2012. máj. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!