Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig tart manapság...

Mennyi ideig tart manapság egy átlagos munkaviszony?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a törzsgárda mamár nem annyira ismert fogalom. Meddig tartott az állásod átlagban? Félév, egy év? Miért ért véget?
2012. ápr. 3. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Határozatlan idejű munkaviszonyom van. Szerintem még mindig ez a jellemző.
2012. ápr. 3. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:
az oké, de attól mert határozatlan, nem innét mész nyugdijba
2012. ápr. 3. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig 3 évente váltottam. Szerintem ennyi idő után kell egy kis frissítés, meg persze idővel meguntam amit csináltam és valami jobbat akartam több pénzért :)
2012. ápr. 3. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, akkor értem a kérdésed.

De én még nem tudom, mert ez az első állásom, és még csak alig több, mint egy éve vagyok itt. :)

(Mondjuk szívesen váltanék, csak nincs hova. :(( )

2012. ápr. 3. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első munkahelyemen 9 hónapig voltam, a másodiknál 2 napig álltam munkaviszonyban. most vállalkozó vagyok már 5 hónapja, remélem jó sokáig kitart.
2012. ápr. 3. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve dolgozom ott, ahol. Első munkahelyem, megbecsülöm és viszont. Több kollégám van, aki legalább ennyi ideje ott dolgozik, sok olyan van, aki elment (vagy leépítés miatt elküldték), majd újra visszavették.
2012. ápr. 3. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

82 ben születtem, leghosszabb munkaviszonyom 1 év volt eddig.

Eleinte mindíg én hagytam ott mert egyre többet kellett munkára forditanom az időmből, aztán általában már küldtek mert nem hagytam kihazsnálni magam.

Jelenleg melót sem találok.

Az összes eddigi munkám mind csak károkat okozott bennem, leginkább mentálisan, mert értelmetlen volt mind!

Egyikből se lett se pénzem, se örömöm.

A munkabéreim amióta az eszemet tudom 60% ban a szükségleteimet fedezték a maradék 40% nak meg vásárló értéke nem volt.

Lényegében egy helyben topogok mióta élek, és minden amit elértem az örökségemből van...

2012. ápr. 18. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ez ált. így van az emberek 80%-ánál: a rezsire, kajára elmegy a pénz, esetleg ha a mhely még a jó megjelenést is elvárja és a fizetés is lehetővé teszi: fodrász, ruha (meg a ruha, cipő kopik is ugye)...aztán jóccakát!
2012. ápr. 19. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szüleim, nagyszüleim még 20-40 évig dolgoztak egy-egy helyen.Manapság jó, ha vkit 2 évre alkalmaznak.
2012. ápr. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!