Ott hagyjam a munkámat?
Figyelt kérdés
Boldogtalan vagyok...pedig azt a munkát kaptam meg, amire korábban nagyon vágytam...rájöttem, hogy nem olyan, mint amire számítottam. Nem szeretem sajnos... És amíg itt dolgozok se időm, se energiám újat keresni... Szerintetek?2012. ápr. 2. 10:30
1/3 anonim válasza:
Sajnos valamiből meg kell élned, manapság nehéz munkát találni. Én sem ott dolgozok ahol szerettem volna szintén nem az a munkám amit akartam, de ez van ezt kell szeretni.
2/3 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, keress mást, ami jobban illik hozzád. Bár a mai világban az ember bármilyen munkának örül, nehéz másikat találnia. De ha van rá mód és lehetőség, keress másikat és csak azután hagyott ezt, amikor biztos lesz az a másik.
3/3 anonim válasza:
Ha van egy kis megtakaritásod,sporólt pénzed,hogy akár 2-3 hónapot is munkakereséssel tudsz otthon tölteni ,akkor igen.De csak akkor ha jól képzett vagy és piacképes szakmád van.Viszont elgondolkodtató,hogy statisztika szerint 1.5-2 ÉV az munkakereséssel töltött idő Magyarországon.Tehát átlagosan ennyi idő alatt lehet munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!