Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ott hagyjam a munkámat?

Ott hagyjam a munkámat?

Figyelt kérdés
Boldogtalan vagyok...pedig azt a munkát kaptam meg, amire korábban nagyon vágytam...rájöttem, hogy nem olyan, mint amire számítottam. Nem szeretem sajnos... És amíg itt dolgozok se időm, se energiám újat keresni... Szerintetek?
2012. ápr. 2. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos valamiből meg kell élned, manapság nehéz munkát találni. Én sem ott dolgozok ahol szerettem volna szintén nem az a munkám amit akartam, de ez van ezt kell szeretni.
2012. ápr. 2. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőséged, keress mást, ami jobban illik hozzád. Bár a mai világban az ember bármilyen munkának örül, nehéz másikat találnia. De ha van rá mód és lehetőség, keress másikat és csak azután hagyott ezt, amikor biztos lesz az a másik.
2012. ápr. 2. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis megtakaritásod,sporólt pénzed,hogy akár 2-3 hónapot is munkakereséssel tudsz otthon tölteni ,akkor igen.De csak akkor ha jól képzett vagy és piacképes szakmád van.Viszont elgondolkodtató,hogy statisztika szerint 1.5-2 ÉV az munkakereséssel töltött idő Magyarországon.Tehát átlagosan ennyi idő alatt lehet munkát találni.
2012. ápr. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!