Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találhatok olyan embereket...

Hol találhatok olyan embereket akik akarnak változtatni az életükön?

Figyelt kérdés

Olyan fórumokot, oldalakok keresek ahol olyan embereket lehet találni akik nyitottak az új lehetőségekre, és szeretnének tenni valamit a jövőjük érdekében.

Tudtok ilyen helyet?

2012. ápr. 1. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én a 3.-4. értékesítői szinten már szívesen lennék."

Na, látod, ilyen gondolatokkal van az, aki nem tudja, hogyan épül fel az mlm. Teljesen irreleváns, hogy hányadik szinten vagy. Az számít, mit építesz magad alá! Az ország nevetségesen kis része érintett a dologban, szóval még bőven van gyümölcs a fán... Ha egyszer megérted, hogyan működik, és találsz egy céget, akinek tetszenek a termékei, még az is lehet, hogy ezt találod a legjobb megoldásnak arra, hogy segíts az embereken. Mert azt nem tudom, most hogyan segítesz, de biztosan megoldod valahogy. Halat adsz nekik. Ha MLM-re tanítanád őket, azzal megtanítanád őket horgászni! ;)

2012. ápr. 2. 18:32
 52/66 Flector 67 ***** válasza:

Én segítek az embereken hidd el. Gyógyszer kutatással-fejlesztéssel foglalkozom.

Sajnos engem már nem érint az MLM. Öreg vagyok már ahhoz hogy másokat szervezgessek magam alá.

2012. ápr. 2. 18:40
 53/66 anonim ***** válasza:
Ha te ezzel letudod, passzívan, hogy a céged dolgozik, rendben... Én nem gondolom, hogy lehetek elég öreg ahhoz, hogy ne akarjak aktívan segíteni másokon. Persze majd kiderül.. :) Mindenesetre én láttam benne lehetőséget, és láttam rá az igényt. Magam miatt nem csinálnék ilyet. De azokat a vállalkozásokat, amiket én csináltam, nem tudta volna a burkolóm meg a szomszédom utánam csinálni. MLM-et meg igen. Úgyhogy gondoltam segítek nekik, és mentem előttük..
2012. ápr. 2. 18:49
 54/66 Flector 67 ***** válasza:
48%
Hát igen. Elég passzív vagyok, végül is "csak" kutatok. Ez már nem meló.
2012. ápr. 2. 18:52
 55/66 anonim ***** válasza:
59%
Látom értetted a lényeget.
2012. ápr. 2. 18:56
 56/66 Flector 67 ***** válasza:
Hány emberen is segítettél már?
2012. ápr. 2. 19:00
 57/66 anonim ***** válasza:
Egyébként nilyen gyógyszereket állítotok elő?
2012. ápr. 2. 19:03
 58/66 Flector 67 ***** válasza:

Hát tömören szív-,ér rendszerre hatókat. de, ha többre vagy kíváncsi nyugodtan írj privátot.

Mellesleg az összes ilyen MLM szolgáltatás árában benne van a jutalék is. Tehát elve drágább, mint kéne:)

Nem szép dolog, azért rátukmálni másokra a termékeidet "segítek" címszóval, hogy Neked több legyen. De ez az én véleményen. Na jó többet nem fáradozok itt, így is sokkal több energiát fecséreltem rá, mint kellett volna. Sziasztok.

2012. ápr. 2. 19:11
 59/66 anonim ***** válasza:

"Hány emberen is segítettél már?"

Mit értesz segítség alatt? És te hányon?

"Mellesleg az összes ilyen MLM szolgáltatás árában benne van a jutalék is. Tehát elve drágább, mint kéne:) "

Igen, a 339Ft-os tej árában is benne van a kereskedő hálózat haszna. És minden forgalmazott termékében, a gyógyszeredében is. Tehát a tej, és a gyógyszered "eleve drágább, mint kéne".. Komolyan itt tartunk értelmileg?

"Nem szép dolog, azért rátukmálni másokra a termékeidet "segítek" címszóval, hogy Neked több legyen."

Nem szép dolog egy életre gyógyszer szedésére ítélni embereket, hogy neked több profitod legyen. (Egyesek szerint erről szól a gyógyszeripar...) Mindezt "segítek", és "gyógyítok" címszóval.

Neked úgy lesz több pénzed, hogy másoknak kevesebb.. Nekem úgy lesz több pénzem, hogy másoknak is több lesz. Na, ezt bogózd ki! :)

"Na jó többet nem fáradozok itt, így is sokkal több energiát fecséreltem rá, mint kellett volna."

Igen, túl sok energiát pazaroltál itt. De nem volt hiábavaló az ittléted. Az átlagnál sokkal értelmesebben viselkedtél, feltettél kérdéseket:

- mi az a szolgáltatás, ami szerinted mondjuk 10 évig kitart MLM-mel?

- miért nem csinálja mindenki?

- az MLM meddig fog így működni? Engem ez érdekelne. Az idők végezetéig?

- akik most olyan jól keresnek az MLM-el [...] úgy hogy dolgozniuk sem kell, csak dől a lé, nem gondolkodnak el egy kicsit? Nem furcsa ez?

Ezekre választ kaptál, most ennyivel is gazdagabban távozol. Te egy értelmes ember vagy, csak információ hiányod volt. Ezen most valamelyest segítettél. Van még sok tudnivaló, ha érdekel, megtalálod a módját, hogy megtudd. Minél több infót szerzel, annál megalapozottabb, és annál pozitívabb lesz a véleményed, meglátod! :) Ha nem érdekel a téma, és nem akarod megismerni, hogy miről is szól ez, akkor viszont megkérhetlek, hogy ne hangoztasd a véleményedet? Megalapozatlanok, ezért senkinek sem jó az!

2012. ápr. 2. 20:40
 60/66 anonim ***** válasza:
Hát igen, a gyógyszeriparral kapcsolatban nem akartam ezt leírni, gondoltam megteszi más. Nagymamám is előállított egyébként szív és érrendszeri megbetegedésekre gyógyszert, csak ő fokhagymának hívja. :
2012. ápr. 2. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!