Hol találhatok olyan embereket akik akarnak változtatni az életükön?
Olyan fórumokot, oldalakok keresek ahol olyan embereket lehet találni akik nyitottak az új lehetőségekre, és szeretnének tenni valamit a jövőjük érdekében.
Tudtok ilyen helyet?
Kérdező, ha te olyan rohadt jól élsz ebből akkor miért itt a GYK-n keresel új tagokat a "változtasd meg az életed" szöveggel?
Az MLM jó üzlet. Annak aki kitalálta, és tartja az előadásokat.
Kedves Kérdező!
Én valódi, becsületes, értékteremtő munkával lettem gazdag. Ezért tenni is kellett. Szerintem sok válaszolótársam végez itt értékteremtő munkát. Javaslom Neked is ezt. És ne feledd, az, hogy most jól megy a szekér, semmit nem jelent. Majd 10-20 év múlva is jól fog menni?
"Gondold végig, hogy szükség van-e bármelyik MLM-nél arra, hogy a rendszer, a kifizetések, az egész "jövedelemtermelő" tevékenység fenntartásához új emberek lépjenek be a rendszerbe. Ha erre a válasz igen, akkor az piramisjáték."
Igen, igazad van. Ha szükség van a bővülésre, piramisjáték. Ha nincs, MLM. Tegyük fel, hogy a Lyoness történetesen piramisjáték. Te viszont már akkor lemarháztad a kérdezőt, amíg csak annyit tudtál, hogy MLM-be fogott. Ez miért van? Kevered a kettőt? Neked a valós MLM is piramisjáték? Mert az (fél)okosan leírt okfejtésed alapján tudod a különbséget, a viselkedésed alapján viszont mégsem.
"Furcsa volt, hogy étrend kiegészítőt és motorolajat!!!!! is forgalmaz."
Ebben mi a furcsa? Nem tudsz más olyan üzletről, ahol étrendkiegészítőt és motorolajat is tudsz vásárolni?
"Azért akik most olyan jól keresnek az MLM-el, meg hasonló kamu dolgokkal, úgy hogy dolgozniuk sem kell, csak dől a lé, nem gondolkodnak el egy kicsit? Nem furcsa ez?"
De. A legtöbb embernek furcsa a passzív jövedelem. Kiadsz egy lakást, dolgoznod sem kell, csak dől a lé. Nem furcsa ez? Megírsz egy bestseller könyvet, többet dolgoznod sem kell, csak dől a lé. Nem furcsa ez? Örököltél, bevásároltál belőle részvényeket, többet dolgoznod sem kell, csak az osztalékokból dől a lé. Nem furcsa ez? Nem gondolkozol el egy kicsit?
Hopp, nem be, hanem meg:)
Szóval nem lehet könnyen milliomosnak lenni, szerintem. De Ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!