Hol találhatok munkát ilyen tudással?
86 százalékos érettségi, 100 százalékos angol felsőfokú nyelvvizsga, tíz ujjas vakírás (gépírás), B kategóriás jogsi.
Alkalmi munkákat csináltam eddig 1-2 hónapig.
20/L
Angol magánórákat próbálok adni, de ebből a bevételem maximum havi 10000.
A felsorol oldalakon már elküldtem legalább 200 önéletrajzot, de semmi válasz, maximum ilyen jutalékos állások...
Konzumlánynak hol lehet jelentkezni? (Tudom mit jelent)
Azzal hogy 86%-os érettségi ne nagyon hencegj, ma az érettségi színvonala már nagyon lent van.
A a jogsi az viszont jó pont álláskeresésnél.
Érettséginél csak azt nézik meg e van nagy nincs. az hogy 20 vagy 100% lesz@rják.
angol viszont kelendő. Pl elmehetnél tolmácsnak, vagy fordítónak - gépírás megvan.
Keress a neten fordítási munkákat.
A fordítás és a tolmács az egy szakma. Külön igazolvány nélkül nem végezheti legálisan, ergo nem adhat számlát sem.
De egyébként is, az hogy valaki beszél egy nyelvet, az még nem azt jelenti hogy fordítani és tolmácsolni is tud.
Mi a bajod a jutalékos fizetéssel? Még soha nem kerestem ennyit. :)
Szinte passzív jövedelem. Annyit érsz amennyit gondolsz magadról, annyit keresel amennyit szerinted tudsz. Gondold végig.
L.
11:25
"valaki beszél egy nyelvet, az még nem azt jelenti hogy fordítani és tolmácsolni is tud."
Ezt fejtsd már ki egy kicsit bővebben. Aki tud nyelvet az nem tud fordítani? Én tudok nyelvet és volt már hogy a haveromnak én fordítottam az angol sorozatból 1-2 részt, szóval nem igazán értem hogy itt mit akarsz mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!