Jó matek és fizika tudással mire jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Pár év és érettségi,és el szeretném dönteni,milyen pályát akarok és hogy hova jelentkezek.Mindenképp fizikával akarok foglalkozni,pl mérnök (vegyészmérnök egyenlőre kizárva!). A gépészmérnökre gondoltam,de azt hallottam,hogy abból nem lehet megélni olyan jól.szerintetek ?
egy diák.
2011. dec. 18. 19:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem próbáld kideríteni, mi érdekelne, nézz utána hogy pl. mit csinálhat egy gépészmérnök, ahhoz kedved érzel-e!
A legfontosabb az, hogy szeresd, amit csinálni fogsz, különben a fene megette az egészet, keresheted magad halálra, de belebetegszel. Ha pedig szereted a szakmádat, akkor valószínűleg jó is leszel benne, és akkor nem fogsz keveset keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!