Vélemény erről?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 1. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Végig olvastad??Én nagyjából igen.

Ki is emelek egy fontos részt

"Természetesen az alábbi számítás a másik két AKTÍV csomagra is vonatkozik. Tehát minden esetben, amikor a DEMÓ csapatod Tagjai olyan értékű terméket vásárolnak az OMPrExÁnál, amilyen Neked még nincs, az adott termék árának 25%-át kedvezményként megkapod. Csomagonként maximum 4 Tag után kaphatsz kedvezményt az alábbi módon.

- 1 Tag után a "20.000 Ft-os induló termék" ára NEKED 15.000 Ft

- 2 Tag után a "20.000 Ft-os induló termék" ára NEKED 10.000 Ft

- 3 Tag után a "20.000 Ft-os induló termék" ára NEKED 5.000 Ft

- 4 Tag után a "20.000 Ft-os induló termék" ára NEKED 0 Ft"

Így olvasva ez egy hatalmas PIRAMIS játék.Nagy pénzlehúzós az egész...

2012. ápr. 1. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Olvassa a halál végig :) Már maga az oldal kivitelezése, leírása pocsék. Szerintem is kamu, de várom hogy többen megerősítsék. Sajnos van egy ismerősöm aki ezzel akar foglalkozni én meg le akarom beszélni, de ehhez fel is kell mutatnom ellenérveket, véleményeket.

Amúgy ez a Tóth Lajos (tulajdonos) már régebben is ezzel foglalkozhatott, nagyon ismerős a képe, mindig más oldalon, más szöveggel húzta le a népet szerintem.

2012. ápr. 1. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez azért átbaxás, mert ha tényleg eltudsz passzolni egy ilyen MLM terméket, mégis csak a 25%-át kapod meg, mint nyereség. Nyilván Lalának :) is megéri valahogy, szóval fogadni mernék, hogy az előállítási költsége ennek a xarnak negyede az eladási árnak.

Ezeknek a termékeknek nincs célközönsége, nem jók semmire, egyedül Lala és a csaj profitál, hogy beadja, hogy neked itt most komoly lehetőségeid vannak... A mendetrend úgy megy, hogy megveszed a terméket, jó esetben eladod valami nyomorultnak a pár százalékát, a többi pedig rád rohad. Laláéknak persze már ki van fizetve az egész.

2012. ápr. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!