Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek erről az új...

Mi a véleményetek erről az új netes munkáról? VAROLO

Figyelt kérdés
Úgy hallottam reklámokat kell megnézni,utána pontozni,aztán x összeget kapsz érte.Majd ha összegyűlt y összeg paypalon kifizetik.Szerintetek?
2012. febr. 10. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem új. Ellenben régi hülyítés.
2012. febr. 10. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Valaki már egyszer megirta hogy 3 hó után járt volna neki valami piti összeg de azt se kapta meg soha
2012. febr. 10. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Az emberek miért hiszik el, hogy valaki munka nélkül ad nekik pénzt? Továbbá miért lusták dolgozni?
2012. febr. 11. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak hülyék, igaz. De talán nem kellene rögtön azzal jönni, hogy munka nélkül akarnak pénzt. Én nagy szakmai gyakorlattal, több, középszintű iskolával stb. fél éve nem találok semmiféle munkát, pedig Pesten élek, nem tanyán vagy valami Isten háta megetti falucskában. Sokan, sokkal régebben keresek a lehetőséget, s sokkal nagyobb anyagi gondok között. Az ember minden szalmaszálba belekapaszkodik, s ilyenkor még diplomás ember is bele tud esni abba a hibába, hogy elhiszi a meséket.
2012. febr. 11. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A net tele van hirdetéssel, amik munkát ajánlanak. Nem olyan nehéz azért kiszűrni közülük azt, amelyik nem átverés. De ha kell, még segítek is bárkinek... Ne rajtam múljon már a boldogulása senkinek..
2012. febr. 11. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:

EMBEREK

(kivéve 1. 2. válaszadó)

szövegértési gondjaitok vannak?egy konkrét dologról kérdeztem véleményt,nem a kib....

tt bölcs offolásra voltam kíváncsi....

2012. febr. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!