Érdemes rácsörögni a munkáltatóra, hogy mikor várható döntés a felvételemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy budapesti céghez, akiknek március elején csináltam próbamunkát egy héten keresztül emailben. 14.én járt le a próbamunkám, amire egy emailt kaptam, hogy majd értesítenek a döntésről. A próba munka előtt interjún is jártam náluk.
Kérdésem: mit gondoltok, érdemes rájuk csörögni, hogy döntöttek-e már, vagy mikor várható hogy döntenek arról, hogy melyik jelentkezőt veszik fel?
Úgy gondolom udvariasan megkérdezhetem őket, hiszen egy héten keresztül csináltam nekik a próbamunkát. Kíváncsi vagyok más mit mond.
2012. márc. 26. 13:42
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ingyen dolgoztál nekik!
2/5 archon válasza:
Persze, csörögj és mond el, hogy több lehetőség közül kellene most döntened, és fontos lenne tudnod, hogy mi volt a véleményük rólad.
3/5 anonim válasza:
úgyis értesítenek, nem kell őket hívni mert okkal nem hívnak, vagy nem vagy megfelelő vagy később értesítenek mert folyamatban van, szóval udvariatlan dolog sürgetni őket
4/5 anonim válasza:
Éne nem sürgetném őket, inkább más lehetőségeket is feltérképeznék.
Amúgy milyen emailen végezhető munka volt ez?
5/5 anonim válasza:
Tudod, hogy próbamunka nincs? Erre van az egyszerűsített foglalkoztatás, illetve a próbaidő. A próbamunka az feketemunka, szerintem ezt mindenkivel eljátsszák, amit veled, (főleg, ha ingyen dolgoztál nekik), mekkora szemetek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!