Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek hívhatnak még?...

Szerintetek hívhatnak még? Mit tegyek? Írjak?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden voltam állásinterjún, ez volt a 2. kör, amit magánál a cégnél tartottak, az 1. kört a fejvadászcég bonyolította le, azon továbbjutottam.

Az 1. kör után kb. 1 hét múlva telefonáltak, hogy másnap mehetek a 2. körre, de ez még nem tűnt olyan hosszú időnek, mert közben volt egy hosszú hétvége.

Most viszont kedd óta se kép, se hang, az interjú végén csak annyit mondtak, hogy az ügynökség majd jelentkezik, de azt nem tudom, hogy csak sikeres, vagy sikertelen interjú esetén is. Utóbbi esetben még nyilván reménykedhetek, de már nem nagyon merek...

Eddig ahol voltam, mindig 1-2 nap után értesítettek, igaz, mind elutasítás volt.

Írjak esetleg a kapcsolattartómnak a fejvadász cégnél? Vagy még korai, ne nyomuljak? Szerintetek sikertelen interjú esetén is hívnak?

2012. márc. 26. 12:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!