Mit írjak a pályázatnál a e-mailbe? (önéletrajz mellékelve)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor e-mailben lehet elküldeni az önéletrajzot. Mit írtok azért az e-mailben? Hogy "....szeretnék pályázni a meghirdetett állásra" "Visszajelzését várom!" Ezeken kívül? Vagy csak ezt a két sort?2012. febr. 17. 15:13
1/5 anonim válasza:
Én normál motivációs levelet szoktam küldeni: csatolmány helyett nálam ez az e-mail szövege. Profession.hu-n illetve egy csomó egyéb helyen vannak rá minták, kb. én is le szoktam írni, hogy hol értesültem az állásról, mi a végzettségem, miért szeretnék épp náluk dolgozni, milyen releváns tapasztalatom van ilyen téren és aztán "Tisztelettel:", majd aláírás elérhetőséggel. Utóiratba meg be szoktam írni, hogy milyen fájlokat csatoltam (önéletrajz, esetleges bizonyítványmásolatok, fénykép, ha kértek, referenciák).
2/5 A kérdező kommentje:
voltam már bent személyesen érdeklődni és azt válaszolták, hogy figyeljem a hirdetési oldalt és jelentkezzek újra ha raknak fel hirdetést. Ezt már 2 hónapja történt, és ma végre felkerült a hirdetés. Szeretnék időben jelentkezni, mert nagyon jó lenne ez az állás. Amúgy személyesen ismerem a pályáztatót. Iskoláról lenne szó, motiváció így nem igazán van. Szerinted nem néz majd hülyének, ha motivációt írok bele?
2012. febr. 17. 15:35
3/5 anonim válasza:
Biztosan nem néz hülyének, de ha ez teljesen idegen tőled, akkor valami olyasmit írj, hogy "Korábbi személyes egyeztetésünknek megfelelően ezúton szeretnék jelentkezni a .... -n meghirdetett ......-i állásra.", illetve zárásként "Mellékelten küldöm szakmai önéletrajzomat. Kapcsolatfelvétel céljából elérhető vagyok a ..... telefonszámon. Tisztelettel: ...X.Y....".
4/5 A kérdező kommentje:
Hú, köszi. Ez szuper, azt hiszem inkább várok estig (gyerekek alszanak és nyugi lesz) és a kettőből csinálok egyet. Ez amit utólag írtál egy kis motivációval. Nem áll azért messze tőlem, csak nagyon fura, hogy ismerjük egymást gyerekkorom óta (tanárom is volt). Nagyon szépen köszönöm.
2012. febr. 17. 15:51
5/5 A kérdező kommentje:
Képzeld ma be is hívtak egy beszélgetésre. 50-50-nek érzem. Az egyik felet úgy érzetem megnyertem, a másikat nem. Nem tudom mi lesz belőle, de szeretnék már egy hónappal öregebb lenni.
2012. febr. 20. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!