Szerintetek mégis mit mondjak?
Jónapot kívánok.
kis Gizi vagyok. (ha közvetlen HR-t tudod felhívni akkor) 2 hete küldtem egy jelentkezést, és önéletajzot az xy munka körbe (készítsd oda az egész hirdetést), és érdeklödnél, hogy mikor lesz vagy volt elbírálás. Mivel munkakeresö vagy szeretnéd tudni, hogy még várjál-e vagy eldölt már?
Arra ne is számíts, hogy valahonnan is választ fogsz kapni. Én is álláskereső vagyok nem először tehát van rutinom.
Egy állásra több százan jelentkeznek nem fognak minden egyes jelentkezőnek válaszolgatni egyenként mert ebben az esetben a kör email nem megoldás.
Lehet telefonálni ahogy az első írta de ha kellesz valahová úgysem fognak elfeledkezni rólad.
Ha nem hívnak felesleges nyomulni már kiválasztották aki kell nekik.
Néha persze előfordul, hogy nem válik be a kiválasztott vagy csak elhúzzák a dolgok és 2-3 héttel később hívnak.
Te csak keress tovább ha hívnak majd ahhoz alakítod az ügyeidet addig is keresgélhetsz nyugodtan nem kell rájuk várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!