Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ugye hogy csalás a "Keresd...

Ugye hogy csalás a "Keresd magad degeszre" oldal?

Figyelt kérdés
Apum beregisztrált és boldog boldogtalannak küldözgeti a linkeket és attól hiszi ettől gazdagszik meg :( Szerintem a végén vagy lehúzás lesz az egész, vagy egy nagy kerek 0... nektek van már tapasztalatok velük ( [link] -> csak az fb oldalt engedi belinkelni a gyakorikérdések,pedig a főoldalukon vannak a "szépségek")? Hátha így tudnék rá hatni:(
2012. márc. 1. 19:29
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
52%
kdves kmd szimpatizansok! tanult mar valaki matematikat vagy kozgazdasagtant kozuletek? csak alapszinten? az mlm igenis piramisjatek. csak lajtosabb verzioban. a la nem a trambulinrol hugyozunk a medencebe, hanem a vizben. vegyuk sorra a dolgokat. itt van ez a ket csalo rohadek fereg. oriasira duzzasztott, mezesmazas koritessel megprobaljak bepalizni az embereket. az elso egy-ket honapban megy a felvezetes. nem tortenik semmi csak duma duma duma. ures szavak es semmi konkretum. (mar allatira vartam hogy a szazadik mailben talan vegre bofognek vamait, hogy megis mi lesz a "munka"). aztan hirtelen bejelentik hogy a kmd vegre mukodokepes es megkezdodik a termeles, beindul a biznisz, es mingyar ugy meggazdagszunk hogy mar vehetem is elo a legujabb bmw katalogust! kovetkezo emailben valaszthattam csomagot par tiz ezer forint ertekben... mondanom sem kell mennyire meglepodtem... par dolgot kene tisztazni. ebben a mai kiforgatott vilagban az lett az elfogadott hogy munka nelkul lehet penzt keresni. mielott veget nem ero kozgazdasagi temakba masznank bele, felteszem a kerdest: akkor miert nem piramisjatekozik mindenki??? senkinek nem kene dolgoznia! masik meg: senki nem vette eszre az utobbi evekben hogy megszaporodtak a "lepj be hozzank, mi segitunk neked, itt hamar meggazdagszol stb..." cegek/weboldalak. atveres mind. a legndoritobb az egeszben hogy meg itt is jelen vannak a kmd emberei, akik megmagyarazzak, hogy miert jo ez.
2012. máj. 9. 09:58
 22/24 anonim ***** válasza:

"az mlm igenis piramisjatek"

Kár volt egy ilyen butasággal lehúznod a hozzászólásod színvonalát... A KMD piramisjáték, és nem MLM. Az MLM nem piramisjáték.

2012. máj. 9. 16:45
 23/24 anonim válasza:
Végigolvastam a hozzászólásokat és néhányan akkora nagy baromságokat írtok hogy az hihetetlen! :) KMD piramisjáték? Ingyenes piramisjátékról még nem hallottam! Tényleg viccesek vagytok! Csak annyit mondok hogy: nem erőszak a disznótor!
2012. jún. 26. 08:52
 24/24 anonim ***** válasza:

"Ingyenes piramisjátékról még nem hallottam!"

Oh, egy friss KMD-s... :) Olvasd csak tovább a leveleiket.. Majd rájössz, hogy fizetned kell, LOL! :D

2012. jún. 26. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!