Ugye hogy csalás a "Keresd magad degeszre" oldal?
Regisztrálhat bárki, ebből nem lesz se költsége, se pénze. Amikor a KMD oldal gondol egyet, akkor rászabadít a csatlakozottakra egy-két piramisjátékot (v. pilótajátékot;). Akkor apud dönthet úgy, hogy fizet, és remélheti, hogy azok is fizetni fognak, akik az ő linkjére csatlakoztak. Tehát egyelőre nem csalás, inkább átverés.. Amikor megkapja a fizetésre (részvételre) felszólító emaileket, nos, akkor lesz csalás.. De zseniális módon akkor sem a KMD weboldal lesz a csalás, ők csak közvetítenek. Zseniálisak! :)
Szóval apudnak egy fillére sem lesz az egészből, egy dolgot érhet el, részt vesz majd valami csalásban, és a barátait is belerángatja. Pár haragossal több..:)
Apukád munkától fog meggazdagodni, nem egy weboldaltól.
Köszönöm a választ!
Hiába mondom neki, hogy én 17 éves fejjel felérem ésszel hogy ebből ő nem fog profitálni, azt mondja hogy majd kivárja a végét...áhh,őrjítő.
"azt elkuldom az edesanyjaba"
Pedig lehet, hogy nem kellene. Ha hozzáteszi, hogy cserébe sokat is kell dolgoznod, akkor azzal mi a baj?
"Ennek a weboldalnak ugyanis az az egyetlen célja, hogy ezt a lehetőséget könnyedén megteremtse számodra. Mert bármennyire is hihetetlenül hangzik (...és bármennyire is fogadod most ezt kétkedve), bizony ma nagyon-nagyon könnyű sok pénzt keresni!"
Aki `konnyen` iger sok penzt az valoszinuleg nem oszinte.Es ettol nem tagitok.
"ha valaki azt mondja nekem hogy rovid idon alatt sokat fogok keresni a szolgaltatasaval azt elkuldom az edesanyjaba"
Hát csak arra utaltam, hogy lehet rövid idő alatt sokat keresni, de nem munka nélkül. És mivel neked mondhatni égető szükséged lenne valamire, nem lenne baj, ha nem fordítanál hátat kapásból a sok pénzre csak azért, mert nem hiszed el. Ha munkával jár, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!