Mennyi a havi keresetetek?
Mezőgazdasági segédmunkásként 400 Ft -s órabért kapok.
Napi átlag 10 órát dolgozunk hétfőtől - szombatig. Ami havi 96 ezer Ft -t jelent ha minden nap ott lennék. De mivel nem bejelentett munka ezért nem is vagyok ott szombaton, szóval olyan 80 ezer ft/hó. De amúgy szar, mivel oda az egész napom.
65 e Ft körül kapok minden hónapban
485 Ft az órabérem, de csökkentett munkaidőben dolgozunk heti 4 napot és csak egy műszakot!
Komoly, hogy az eddigiek közül senki sem érte el a 100 ezret. Az ember széjjelszakad a semmiért...
Nekem 80000 Ft. (de már nem sokáig bírom.. :) )
Sziasztok.
Nekem 6 órás pénztárosként, a piros-kékben, 55000.-ft a fizum. És heti 3 nap tuti délután(péntek,szombat,vasárnap.) és havi egy vasárnap vagy szombat esik pihenőnapra, a második a héten valamikor.
Sziasztok !
Szintén ott dolgozom,ahol a "legkisebb is számit", 8 órás pénztárosként.Állandó délutános műszakban, havi 5-6 éjszakával fűszerezve, 90-92 ezret kapok kézbe. Ebben benne van az adójóváírás is /kb.11 ezer/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!