Ti mennyit kérnétek?
akkor Bruttó kb 130-140
mert adók ilyesmik..
és szerintem nem sok..
Amúgy ha már itt vagy.
Bocs az Offért de megkell kérdeznem:
Mennyi időt tanultál? tényleg nagyon nehéz a közgaz? milyen nyelvet tanultál? csak mert most felvételiztem közgaz suliba:) köszi a választ! :D
második vagyok:
most h eszembe jutott.
az rohadt kevés... rettenetesen.
sokan elkérnek ám a könyvelők..
többet kérnék nettóba.. :)
3,5 évet jártam, ennyi ideig tart a Bsc képzés. Én időben be tudtam fejezni, vannak olyan évfolyamtársaim akik nyáron fognak csak államvizsgázni. Hogy nehéz-e? Tantárgy függő. A gazdaságmatematika nehézkes, bár nekem nagyon rossz tanárom volt, a mikro-makro, adózástan, statisztika viszont egész jók :) Szerettem még a marketinget is. Szeretni fogod szerintem :)
A helyemben ti mennyit kérnétek fizetésként? A bértáblában egész jó fizukat láttam, de gondolom ha azt küldeném vissza a HR-esnek, akkor nem keresnének vissza. Szerintetek? :)
Ne viccelj, a bértáblában jó fizuk??? Milyen oszlopot/sort néztél???
A közalkalmazotti a ROSSZ fizu, ha céghez mész, annál CSAK jobb lehet!
A bértáblás fizuból pl. SOHA nem lesz lakásod. Ezt jól gondold meg. Nem perspektíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!