Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mennyit kérnétek?

Ti mennyit kérnétek?

Figyelt kérdés
Friss közgazdász diplomásként, könyvelői álláslehetőségnél. Meg kell jelölni a bruttó fizetésigényt. Egy 100-ast tuti szeretnék nettóban. Ez most sok vagy kevés?
2012. márc. 1. 07:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem sok, szerény vagy. Ez kb a közalkalmazotti lehet, de nézdd meg a bértáblát. Annál többet kérj, mint amennyíit az állam ad a közalkalmazottaknak, mert az édeskevés...
2012. márc. 1. 07:52
 2/12 anonim ***** válasza:

akkor Bruttó kb 130-140

mert adók ilyesmik..

és szerintem nem sok..

Amúgy ha már itt vagy.

Bocs az Offért de megkell kérdeznem:

Mennyi időt tanultál? tényleg nagyon nehéz a közgaz? milyen nyelvet tanultál? csak mert most felvételiztem közgaz suliba:) köszi a választ! :D

3/12 anonim válasza:
Közgazdászként tisztában kellene lenned az ilyesmivel.
 4/12 anonim ***** válasza:
*nézd
 5/12 anonim ***** válasza:

második vagyok:

most h eszembe jutott.

az rohadt kevés... rettenetesen.

sokan elkérnek ám a könyvelők..

többet kérnék nettóba.. :)

2012. márc. 1. 07:57
 6/12 A kérdező kommentje:

3,5 évet jártam, ennyi ideig tart a Bsc képzés. Én időben be tudtam fejezni, vannak olyan évfolyamtársaim akik nyáron fognak csak államvizsgázni. Hogy nehéz-e? Tantárgy függő. A gazdaságmatematika nehézkes, bár nekem nagyon rossz tanárom volt, a mikro-makro, adózástan, statisztika viszont egész jók :) Szerettem még a marketinget is. Szeretni fogod szerintem :)

A helyemben ti mennyit kérnétek fizetésként? A bértáblában egész jó fizukat láttam, de gondolom ha azt küldeném vissza a HR-esnek, akkor nem keresnének vissza. Szerintetek? :)

2012. márc. 1. 08:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, a bértáblában jó fizuk??? Milyen oszlopot/sort néztél???

A közalkalmazotti a ROSSZ fizu, ha céghez mész, annál CSAK jobb lehet!

A bértáblás fizuból pl. SOHA nem lesz lakásod. Ezt jól gondold meg. Nem perspektíva.

2012. márc. 1. 08:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Én a google-ban néztem, azon belül a haszon.hu-n :) Bruttó 200 ropit írtak kezdő fizetésnek mérlegképes könyvelőnek.
2012. márc. 1. 08:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Az nem lehet a közalkalmazotti...

Itt nézd:

[link]

2012. márc. 1. 08:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Te jó ég ez tényleg kevés! De én céghez mennék, onnan kerestek vissza...
2012. márc. 1. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!