Szívat a főbérlő ezért keresztbe akarok tenni neki. Hol tehetem?
Ha te is albérlője vagy,akkor téged is megbüntetnek,ha nem vagy az APEH-nál bejelentve!
Az nem bűncselekmény,hogy a lakást átíratta a lánya nevére,és a gáz stb. szolgáltatást nem íratták át.
gondolod ha feljelented nem fog kirakni azonnal a lakásból?
különben is mi közöd neked ahhoz, hogy ki nevén van a lakás? de ha ennyire izgat írjatok egy új szerződést.
egy lakásátíratás nem egyik napról a másikra megy.
kicsicsillag ha zavar hogy nem fizeti utánad az adót, fizess neki +25% ot, és még be is jelent ideiglenesen.
kérdezz rá bátran a tulajnál. de hidd el ha nem akarsz plusz pénzt fizetni, talál helyetted mást. aki örül hogy fedél van a feje fölött.
Írtatok róla papírt? Mert ha megvan írásban, hogy x összegű kauciót fizettél, akkor én a helyedben a bíróságra mennék, bár az nem kevés utánajárást jelent.
Azért felnyomhatod a NAV-nál is, bár azt nem tudom, hogy téged megbüntetnének-e, végül is neked mi közöd ahhoz, hogy ő hogy intézi az adóügyeit? Ezért nem is értem, hogy miért a munkavállalót büntetik, ha nincs bejelentve:S
De az biztos, hogy a NAV jókora összeget fog róla leakasztani visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!