Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 éves srác vagyok, életembe...

21 éves srác vagyok, életembe nem dolgoztam 1 hónapnál többet! Apum tart el de kezd nekem kellemetlen lenni. Mit tegyek? Nem olyan egyszerű?! Hogyan válhatok sikeres emberré mire mondjuk 27 leszek?

Figyelt kérdés
Az az igazság ,hogy nincs olyan munka amit elvállalnék.gyárba nem ülök be annyi pénzért.-külföldön voltam 1 hónapot de hamar feléltem az ott keresett pénzem! sikerre elismerésre nagy házra és nyugodt életre vágyom!néztem a titok című filmet próbálom alkalmazni az életbe valamibe sikerül ebbe nem!mit ajánlatok?3éve végeztema sulival azóta ittohn ülök csak a fociból szerzett pénzt költöm.de egyre ingerültebb vagyok,mert 22 leszek lassan és semmim nincsen.hogyan álljak neki?hogyan lehetek sikeres ember??akik milliomosok ők hogyan válnak azzá?előre is köszönöm!sziasztok amúgy érettségim van és egy viszonylag sőt normális srác vagyok ,de a munka...nem szívesen csinálnám ilyen kevés pénzekért
2012. febr. 27. 17:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ilyen arccal?:) mert vannak céljaim és nem fogok másnak dolgozni mint a sok robot? sikeresen mit értek? hogy elkezdek valamit ami érdekel,és egyre jobban beindul sikeressé válok,majd anyagilag függetlenné:) ennyi amire vágyom
2013. jan. 13. 14:58
 32/33 anonim ***** válasza:

Nagyképű, izomból paraszt embert senki sem fog szívesen alkalmazni. Ez igaz a gyárakra és a bankokra is. Ha piacképes szakmát is szerzel, akkor is alulról fogsz kezdeni, és évek során feljebb kerülni vagy kemény munkával, vagy azzal, hogy kifúrod a kollégáid.

Egy érettségi édeskevés ma már, v.mi szakmát szerezz, vagy tanulj tovább. Egyáltalán találd meg, hogy mi érdekel. Érdeklődési kör nélkül nehéz célt elérni.

2013. jan. 13. 20:10
 33/33 anonim válasza:

Csáo! Én 20 éves vagyok. nincs érettségim de van 2 szakmám!

Az eggyiket 18évesen szereztem meg de nem dolgoztam benne.(pedig elég jól fizettek volna érte) inkább döglöttem otthon. Aztán rájöttem hogy kéne valamit csinálnom... de énis így voltam vele hogy nemakarok másoknak dolgozni havi 90ér. Kigondoltam mivel lehetne sokat keresni aztán néztem neten hogy hol tudnám megszerezni hozzá a szakmát. Pesten volt az egyetlen lehetőség rá dehát muszály volt (120kmre lakom kb Pesttől) Telefonon megbeszéltem mindent és kb 3 HÉT ALATT megszereztem a 2. szakmát!! Szóval ennyit arról hogy késésben vagy. Na de megcsináltam a tanfolyamot+vállalkozói és elindultam az utamon. eleinte nehezen ment mert nagyon sok pénz kell. De nem telt bele 3 hónapba és máris visszakerestem vele a belefektetett pénzem. Végigdolgoztam a nyarat ami alatt összeszedtem vele kb 1 - 1.5millio forintot... Nemkellet hozzá más mint: egy jól átgondolt ötlet, amit megvalósitasz bármilyen nehéz is legyen. Nekem nemvolt nehéz 120kmert utazni 3 naponta hogy meglegyen a szakmám :) A többi korombeli srác még nagyba tanul valahol. közbe nekem már kocsim is van, pénzem is van, és pár éven belül ha ilyen jól vagy jobban csinálok mindent valószinüleg már a ház is meglesz. Szóval aztmondom hogy gondold el mit akarsz, nézz utána neten! Mert érthető a gondod. nem akarsz másnak dolgozni.. ez oké de valahol elkell kezdeni!!!

2013. okt. 14. 04:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!