Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 éves srác vagyok, életembe...

21 éves srác vagyok, életembe nem dolgoztam 1 hónapnál többet! Apum tart el de kezd nekem kellemetlen lenni. Mit tegyek? Nem olyan egyszerű?! Hogyan válhatok sikeres emberré mire mondjuk 27 leszek?

Figyelt kérdés
Az az igazság ,hogy nincs olyan munka amit elvállalnék.gyárba nem ülök be annyi pénzért.-külföldön voltam 1 hónapot de hamar feléltem az ott keresett pénzem! sikerre elismerésre nagy házra és nyugodt életre vágyom!néztem a titok című filmet próbálom alkalmazni az életbe valamibe sikerül ebbe nem!mit ajánlatok?3éve végeztema sulival azóta ittohn ülök csak a fociból szerzett pénzt költöm.de egyre ingerültebb vagyok,mert 22 leszek lassan és semmim nincsen.hogyan álljak neki?hogyan lehetek sikeres ember??akik milliomosok ők hogyan válnak azzá?előre is köszönöm!sziasztok amúgy érettségim van és egy viszonylag sőt normális srác vagyok ,de a munka...nem szívesen csinálnám ilyen kevés pénzekért
2012. febr. 27. 17:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ!de mindig úgy érzem már kifutottam az időből.hogy így hogyan lesz meg 27éves koromra az amit akarok:fiatalon családot,lakást,házat stb ...mind1 azért majd próbálkozom tovább
2012. febr. 27. 18:59
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
És miben áll ez a próbálkozásod? Mert láthatóan egyik irány sem érdekel, mindegyikhez lusta vagy. Nem akarsz tanulni, nem akarsz dolgozni, mert a gyári munka büdös.
2012. febr. 27. 19:27
 13/33 A kérdező kommentje:
Vagy alvilágba fogok,vagy kimegyek újra külföldre,de az nem egyszerű!akinek elég a havi 70-80 130-170 az legyen vele boldog én 500ezer alatt nagyon nem akarok 25évesen keresni!nem is fogok ,csak meg kell találnom a megoldást
2012. febr. 27. 20:04
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
valahogy úgy érzem, hogy azért írtad ki a kérdést, mert tudtad, hogy mindenki felháborodik majd egy olyan fiú igényein, aki letenni semmit nem akar az asztalra. úgy látom néhány embert sikerült is felhúznod.
2012. febr. 27. 20:12
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Öcsém is így állt a dolgokhoz. Ő milliomos lesz, híres tudós, a CERN-ben meg valami Hawaii laborban fog dolgozni.

De a tanárok hülyék, a szüleink hülyék, a barátnői szülei hülyék - most épp nálunk csövezik, de nem sokáig. 24 éves.

Én 16 éves korom óta dolgozok: meki, Tesco, gyárban a szalag mellett - minden, ami épp volt. Nyáron fesztiválokra mentem, táborokba stb. A pénzből nyelvet tanultam és felköltöztem Pestre. Igen, képzeld, kis faluból is lehet indulni :-)

Pofátlan voltam: belekamuztam egy egyetemet az önéletrajzomba. Ha rákérdeztek, pironkodva bevallottam, hogy "elnézést, sablonból írtam, biztos benne maradt". De mivel a nyelvtudásom valódi, így elhelyezkedtem egy bankban. Kezdetben 130 volt a bruttóm; azóta a kétszeresére nőtt. Most épp itthon vagyok a lányommal, de (válság ide vagy oda) már kétszer ajánlottak fizetésemelést, ha visszamegyek (olyan 250 körül kapnék kézhez, ha visszamennék).

Ha a "szar" melókat sem vállalod el, akkor semmilyen nem lesz! Végzettség nélkül semmiképp!

2012. febr. 27. 21:09
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a balnak derogál a jobb,mert a jobb az mindenben jobbhoz szokott....."

Én 3éve tescoban dolgozok.meglett a gyümölcse.lesz még egy szakmám,így versenyképesebb leszek.mehetek külföldre.

neked pedig gratulálok ahhoz,hogy lusta vagy.írod,hogy alig éltek meg,de a gyári munka derogál.engem is lenéztek a tesco miatt a volt osztálytársaim.Igaz ők anyuct nyúlják anyagilag most is le.

2012. febr. 27. 22:48
 17/33 anonim ***** válasza:

Tudod mit,az idézetet ne is olvasdd el,ezt halgasdd meg,és gondolkodj el.Ha valóban okos vagy(nem vagy az,ha szarl is esik,hülye a felfogásod),megérted a lényeget:

http://www.youtube.com/watch?v=ufkp6PW66mU

2012. febr. 27. 22:52
 18/33 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves korom óta dolgozom, mert máshogy nemtudtam volna megvenni magamnak azokat a dolgokat amiket szerettem volna. Igaz, ez ez csak 50%ban volt a tanulás, a másik 50% a bulizás volt, de megdolgoztam érte, miért ne. Mikor kijöttem külföldre, sokan lenézően néztek rám amikor mondtam, hogy a legtöbben szobalányok és mosogatók vagyunk. Ez pár éve volt, a mosogató fiú angol nélkül jött ki, mára már megtanult angolul, étteemben dolgozik, de nem minimál bérért, a szobalányokpól pedig managerek lettek... Elárulom neked, hogy a milliomosok is legalrúl kezdték. Legalább egy könyvet vegyél a kezedbe és olvasd el valamelyikük életét. Vagy ha tényleg ennyire lusta vagy, akkor wikipedia. Ne vedd nagyon magadra, a te korosztályod lusta, öcsém is az volt, de mivel nemakart a hídalá menni, elment dolgozni. És igen, gyárba ment. Viszont az első hete után amikor beszéltem vele telefonon, kicsattant a boldogságtól, hogy végre nem csak otthon ül búskomoran, már nem harapófogóval kellett belőle kihúznom mindent, hanem boldogan mesélt. Hidd el, az önérzetednek is jót fog tenni, ha dolgozol. Akkor is ha gyárban
2012. febr. 28. 03:43
 19/33 Flector 67 ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Nem vagy még elkésve. 21 vagy, nem 61. Kezdj el tanulni, orvosi, műszaki például. Ezután akár ki is mehetsz külföldre és akár milliókat is kereshetsz. De ezekért tenni kell. Egy érettségiért senki nem fog milliókat adni. Ma már a tudást fizetik meg. Ha vállalkozást szeretnél, ahhoz is kell valamilyen végzettség és tudás.

Ha az alvilágba szeretnél elhelyezkedni, akkor ne akarj családot és ne tervezz hosszútávra.

2012. febr. 28. 07:39
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok értelmes választ!nagyon rendesek vagytok!
2012. febr. 28. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!