21 éves srác vagyok, életembe nem dolgoztam 1 hónapnál többet! Apum tart el de kezd nekem kellemetlen lenni. Mit tegyek? Nem olyan egyszerű?! Hogyan válhatok sikeres emberré mire mondjuk 27 leszek?
21:
És tanulnak? Mert az oké, ha tanulnak, de ha csak a lábukat lógatják, akkor nem.
"Nyílván én sem engedtem hogy annak idején diákmunkába menjenek szemetet válogatni szaros 300 Ftos órabérért.."
Hát, fater, le vagy maradva minimum 10 évvel. Az az ember, aki nem dolgozik meg a pénzéért, soha az életben nem fogja tudni megbecsülni a holmijait, nem fog örülni annak, hogy bármit is önerejéből szerzett meg.
Dehát, van, akinek büdös a munka....
Akkor fogsz igazán pislogni, mikor 30 évesen még mindig téged fognak lehúzni, veled fizettetik a szórakozásukat és hasonlókat.
De amilyen "zseni" vagy, meg is érdemled.
Látom, Te - kérdező - is a negatív féléből vagy. Én is itt vagyok lassan 20 éves, van egy érettségim, most vagyok egy szakmán, ami - időközben kiderült - nem nekem lett "kitalálva". Elvégzem vagy nem - 2. az esélyes -, aztán lesz, ami lesz.
Tanulni nem tudok - max magolni, de az egy l***sz, "semmire" nem jó -, ezáltal nem is szeretek, sz***k rá. Aztán, ha találok valami melót, AKÁRMIT, akkor én olyan hepi leszek, hogy hihetetlen.. Nyilván, olyan s**r is lesz.. Tehát vagy megdöglök, olyan nehéz lesz vagy megszégyenítő. De, ha nem találok ,engem az se érdekel.. Leszek csöves, kit érdekel ?! Én le*****m, mást meg úgy sem érdekel a szüleimen kívül.
Vannak nekem is olyan "álmaim", hogy család, ház, kutya, meg motor (...), de sajnos nem vagyok fogékony, nem értek semmihez, túliskolázott ba**m se leszek - bocs diplomások vagy jövendőbeli diplomások.. Realista vagyok, nem élek álomvilágban. Én is azt érzem, hogy 20 éves vagyok és lekéstem mindenről.. Ez betudható annak, hogy bent rohadtam a gép előtt és nyomtam azt a kibe****ott, ku**a kod2-t, plusz szüleimnek.. Antiszociális lettem, ritkán megyek szórakozni.. Úgyis gyorsan eltelik az élet, mindegy, hogy éljük le. Majd, ha újraszületek, talán egy beképzelt, kö***g burzsuj leszek és nem egy semmihez sem értő, csóró..
Öcsém, téged ilyen arccal még jól fizető állásban sem fognak alkalmazni.
Sikeres ember alatt mit értesz? Mert ez ma eléggé sok mindent lefed - kezdve az olajügyek idején meggazdagodott bűnözőktől kezdve, az önerejükből és saját tanulmányaik segítségével nyereséges üzleteket működtetőkig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!