Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 éves srác vagyok, életembe...

21 éves srác vagyok, életembe nem dolgoztam 1 hónapnál többet! Apum tart el de kezd nekem kellemetlen lenni. Mit tegyek? Nem olyan egyszerű?! Hogyan válhatok sikeres emberré mire mondjuk 27 leszek?

Figyelt kérdés
Az az igazság ,hogy nincs olyan munka amit elvállalnék.gyárba nem ülök be annyi pénzért.-külföldön voltam 1 hónapot de hamar feléltem az ott keresett pénzem! sikerre elismerésre nagy házra és nyugodt életre vágyom!néztem a titok című filmet próbálom alkalmazni az életbe valamibe sikerül ebbe nem!mit ajánlatok?3éve végeztema sulival azóta ittohn ülök csak a fociból szerzett pénzt költöm.de egyre ingerültebb vagyok,mert 22 leszek lassan és semmim nincsen.hogyan álljak neki?hogyan lehetek sikeres ember??akik milliomosok ők hogyan válnak azzá?előre is köszönöm!sziasztok amúgy érettségim van és egy viszonylag sőt normális srác vagyok ,de a munka...nem szívesen csinálnám ilyen kevés pénzekért
2012. febr. 27. 17:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%
8as válaszoló nem szép dolog arc és pofa nélkül lenyomoroncozni senkit, tanultál illemet? Mert nem látszik. Szerintem semmi kivetni való nincs abban hogy az ember támogatja a fiát huszonévesen. Két fiam van 19 és 23 éves..mindkettőnek odateszem havonta a rájuk szánt összeget, és ha kell 40 éves korukban is oda fogom tenni. Nyílván én sem engedtem hogy annak idején diákmunkába menjenek szemetet válogatni szaros 300 Ftos órabérért..Való igaz manapság nem szabad válogatni a munkában, de nem azért neveltem fel őket hogy a mai szar társadalom szemetében kotorjanak pár forintért. Maradjunk a realitások mezején.
2012. febr. 28. 15:18
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
És a két fiad is 3 éve otthon van, tanulás és munka nélkül? Akiknek ezek után még öngyilkosságon jár az eszük?
2012. febr. 28. 22:17
 23/33 anonim ***** válasza:
70%

21:

És tanulnak? Mert az oké, ha tanulnak, de ha csak a lábukat lógatják, akkor nem.

2012. febr. 29. 13:15
 24/33 anonim ***** válasza:
42%
Lehet 22es hogy neked az öngyilkosság járna a fejedben, ha gyenge vagy lelkileg nem szégyen, fordulj orvoshoz. Mindketten tanulnak, nem az én gondom ha ebben a "moslék" országban bizonyos régión kivűl képtelenség elhelyezkedni. Az ország másik végébe pedig nem reális elköltözni, mindent felszámolva. Nekem természetes hogy támogassam őket, ha tanulnak, ha dolgoznak és még akkor is ha munkanélküliek lennének. Nem szégyen ha valakinek nincs munkája, sajnos legkevésbé a kis ember tehet erről. Ha te munkának nevezed az utcaseprést, akkor ha úgy hozza sorsod, nyugodtan vállald be. Én biztos hogy apaként nem hagynám hogy a mocskot vagy a sz@rt seperje bármelyik fiam is. 47 ezer ide,vagy oda... Megkövezni nem kell, azért mert nem hurrogom le a munkanélküli embereket. Van elég gondjuk így is.
2012. febr. 29. 15:08
 25/33 anonim ***** válasza:

"Nyílván én sem engedtem hogy annak idején diákmunkába menjenek szemetet válogatni szaros 300 Ftos órabérért.."

Hát, fater, le vagy maradva minimum 10 évvel. Az az ember, aki nem dolgozik meg a pénzéért, soha az életben nem fogja tudni megbecsülni a holmijait, nem fog örülni annak, hogy bármit is önerejéből szerzett meg.

Dehát, van, akinek büdös a munka....

2012. febr. 29. 17:02
 26/33 anonim ***** válasza:

Akkor fogsz igazán pislogni, mikor 30 évesen még mindig téged fognak lehúzni, veled fizettetik a szórakozásukat és hasonlókat.

De amilyen "zseni" vagy, meg is érdemled.

2012. febr. 29. 17:04
 27/33 Flector 67 ***** válasza:
Ha tanulnak, akkor tényleg ne dolgozzanak, hanem minden erejükkel a tanulásra koncentráljanak. Te pedig támogasd őket ebben. Ez példás. Reméljük meg lesz majd a gyümölcse.
2012. febr. 29. 17:08
 28/33 anonim ***** válasza:
Miért nem mész egyetemre, valami értelmes szakra? Hidd el, még nagyon is fiatal vagy hozzá. És most már talán könnyebben is tudsz dönteni, mint 18 éves gyerekként. Én ezt csinálnám a helyedben, aztán ezzel a végzettséggel próbálkoznék, esetleg külföldön is. Bár igaz ami igaz, külföldön még mosogatásból is jobban él az ember, mint itthon akármilyen stresszes, felelősséggel teli, korai halált okozó munkával... sajnos :(((
2012. márc. 12. 20:15
 29/33 anonim válasza:
56%

Látom, Te - kérdező - is a negatív féléből vagy. Én is itt vagyok lassan 20 éves, van egy érettségim, most vagyok egy szakmán, ami - időközben kiderült - nem nekem lett "kitalálva". Elvégzem vagy nem - 2. az esélyes -, aztán lesz, ami lesz.

Tanulni nem tudok - max magolni, de az egy l***sz, "semmire" nem jó -, ezáltal nem is szeretek, sz***k rá. Aztán, ha találok valami melót, AKÁRMIT, akkor én olyan hepi leszek, hogy hihetetlen.. Nyilván, olyan s**r is lesz.. Tehát vagy megdöglök, olyan nehéz lesz vagy megszégyenítő. De, ha nem találok ,engem az se érdekel.. Leszek csöves, kit érdekel ?! Én le*****m, mást meg úgy sem érdekel a szüleimen kívül.

Vannak nekem is olyan "álmaim", hogy család, ház, kutya, meg motor (...), de sajnos nem vagyok fogékony, nem értek semmihez, túliskolázott ba**m se leszek - bocs diplomások vagy jövendőbeli diplomások.. Realista vagyok, nem élek álomvilágban. Én is azt érzem, hogy 20 éves vagyok és lekéstem mindenről.. Ez betudható annak, hogy bent rohadtam a gép előtt és nyomtam azt a kibe****ott, ku**a kod2-t, plusz szüleimnek.. Antiszociális lettem, ritkán megyek szórakozni.. Úgyis gyorsan eltelik az élet, mindegy, hogy éljük le. Majd, ha újraszületek, talán egy beképzelt, kö***g burzsuj leszek és nem egy semmihez sem értő, csóró..

2013. jan. 12. 21:34
 30/33 anonim ***** válasza:

Öcsém, téged ilyen arccal még jól fizető állásban sem fognak alkalmazni.

Sikeres ember alatt mit értesz? Mert ez ma eléggé sok mindent lefed - kezdve az olajügyek idején meggazdagodott bűnözőktől kezdve, az önerejükből és saját tanulmányaik segítségével nyereséges üzleteket működtetőkig.

2013. jan. 12. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!