Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni egy 4-6...

Mennyit lehet keresni egy 4-6 órás műszakkal a McDonald's-ban/Burger Kingben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy eltérő (nem mindegy, hogy kiszolgáló részen, vagy takarítói részen vagyok), de csak egy hozzávetőleges számra vagyok kíváncsi. Tanulás mellett lenne, próbálok kalkulálni, hogy érné meg:) Köszönöm előre is annak aki válaszol.
2012. febr. 24. 01:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg,hogy melyik részen vagy,hanem az hogy milyen régóta vagy ott és milyen szinten vagy betanítva.

Régen úgy volt hogy zöld kártya aki még betanul,sárga kártya aki már betanult minden pályát,fehér kártya pedig annak aki oktató.Arany kártyája volt a managereknek és piros kártyája aki tudta az éjszakai műszakot is,amikor szét kell szedni az egész berendezést és mindent letakarítani.

Egyébként 450 FT-tól 650 FT ig vannak az órabérek.

2012. febr. 24. 02:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez volt a Mcdonalds,a Burger Kinget azt nem tudom...
2012. febr. 24. 02:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!:)
2012. febr. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!