Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudok gyorsan sok...

Karcsi22 kérdése:

Hogyan tudok gyorsan sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Bank + pisztoly
2012. febr. 22. 11:45
 2/10 A kérdező kommentje:
tényleg :) de azt kihagynám
2012. febr. 22. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
mire kell a sok pénz?
2012. febr. 22. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Kimész az utcára, forgalmas helyekre, plázákba minél hamarabb.
2012. febr. 22. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, a testedből
2012. febr. 22. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
mire kell a sok pénz ? mert nem szeretek szegény lenni. ÉS ha kimegyek a plázákba akkor mivel lessz jobb ?
2012. febr. 22. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresni a szobádban is tudsz csak nem biztos hogy fogsz találni (vagy ha találsz is akkor az amúgy is a tiéd) azért írtam a forgalmas helyeket, mert mivel ott sok ember megfordul nagyobb az esélye hogy elhagynak egy 10-est 20-ast pénztárcát, ilyesmit......
2012. febr. 22. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

"mire kell a sok pénz ? mert nem szeretek szegény lenni."

Asztajómindenit! :o Ez egy csavaros észjárás.

Mennyi mazochista van akkor az országban, mert mi másért lennének szegények, mint hogy szeretik.

Sőt, néhány egészen addig megy a perverziójában, hogy az aluljárókban fetreng a saját mocskában.

Szerintem gyűjtsd össze azokat az embereket, akik szintén nem akarnak szegények lenni.

Aztán már csak azt kell kitalálnotok, hogy hogyan ne legyetek azok.

De hát ez már gyerekjáték, nyilván mindenki másnak is menne, csak hát ők szeretnek azok lenni...

2012. febr. 22. 17:02
 9/10 anonim válasza:
Gyorsan, egyszerűen, kevés befektetéssel? --> kitartással! ha az megvan, semmi sem akadály! Én is így voltam, és most meg sem állok, míg meg nincs az első millió ;)
2013. febr. 28. 14:17
 10/10 Snowboard válasza:
Ha van fegyó?nem ez van igen onnan màr tudod
2014. jan. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!