Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudok gyorsan szakmát...

Hogyan tudok gyorsan szakmát szerezni? és milyen szakmát tudok nekem ajánlani amivel lehet is jól keresni?

Figyelt kérdés
Én egy 17éves fiatal fiú vagyok most egy kereskedelmi suliba járok és hát ugye bár nekem a bolti eladói szakma nem jön be és szeretnék valami pék vagy gipszkartonos szakmát vagy valami ilyesmit olyat amit tanfolyamba eltudnék végezni . . És azt szeretném kérdezni hogy mivel ugye bár a 8osztályom megvan akkor így eltudok menni tanfolyamra? tudtok nekem ajánlani tanfolyamokat címekkel ? előre is köszönöm szépen várom a kommenteket
2011. aug. 12. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
biztonsági őr. 3hét alatt megvan az okj. Kb 50e be kerűl
2011. aug. 12. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen értem de a biztonsági őr az nincs kórhoz kötve? vagy hol tudom elvégezni ahol nem kérnek kórhatárt? am most megyek be kedden az Oktáv oktató központhoz . mert azt mondják hogy ott náluk vannak jó tanfolyamok . de ha tudok címeket mondani meg tanfolyamokat akkor azt szívesen megköszönném .
2011. aug. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!