Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet gyorsan sokat...

Hogyan lehet gyorsan sokat keresni? SOS

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok nagyon sürgősen szükségem lenne 100.000 ft-ra. Honnan tudnék "szerezni" ??
2011. júl. 25. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

HÁt Drága Egyetlenem!

Elárulom Én neked!

Gyorsan menj el mondjuk DOLGOZNI?????,jobb ötletem nincs,de vigasztaljon a tudat,hogy más is így "szerez" pénzt!A gyorsan pedig relatív...

Alternatív megoldások persze léteznek,csak nézőpont kérdése!

DE ha találtál jobb megoldást légyszives szólj majd nekem is.

2011. júl. 25. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

hülye kérdés .... de azért, hogy kapj egy hülye választ, gyorsan a testeddel esetleg. ha szép vagy, akkor talán egy 10-est megadnak egy menetért, persze figyelj oda, hogy ne a konkurencia területén lófrálj, mert megvernek. hirdetheted magad szexpartner keresőn is, talán egy 10-20 menetből összejön a zseton.

ha csúnyább csaj vagy, akkor többet kell gürizni, bár ha bevállalsz extra dolgokat, mint pl mellkasra szarás meg nefürgyéle style, akkor lehet, hogy hamarabb.

persze ott vannak még a nem legális módszerek, bankrablás meg hasonlók.

nah és komolyra véve a kérdést: sehogy. mire kéne ennyi pénz?

2011. júl. 25. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha értesz a pálinkafőzéshez, akkor ez 50 liter házi pálinka ára. Ehhez persze kell pár mázsa cefrét is összeszedni.
2011. júl. 25. 23:42
 4/10 anonim válasza:

szerzel 200e forintot és a felét nekem adod

ez amúgy üzleti ajánlat, hogy egyből a 18 múlttal kezdődik?

2011. júl. 25. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ha lány lennék, biztosan árulnám a testemet. De nem egyszerű k.rvaként, hanem házas pasik szeretőjeként. 3-4 gazdag férfiről havi szinten le lehet gombolni fél milliót és mondjuk heti 3 szex van mindegyikkel, az havi szinten 12, úgy 3 naponta 1 menet.
2011. júl. 25. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"3-4 gazdag férfiről havi szinten le lehet gombolni fél milliót és mondjuk heti 3 szex van mindegyikkel, az havi szinten 12, úgy 3 naponta 1 menet."

Utolsó, ezt kiszorozhatnád mégegyszer!

2011. júl. 26. 06:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Az 3 naponta 1-1 menet mindegyikkel, szerintem úgy gondolta. Tehát 3 naponta 3-4 menet összesen. De egyébként tényleg hülye kérdés, mert sürgősen mással csajként tuti nem tudsz 100 ezret keresni.
2011. júl. 26. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért pont 100 ezer?
2011. júl. 26. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
SEX
2011. júl. 28. 17:52
 10/10 anonim válasza:

Szia! Óriási ötletem van.

Menj ki a lomispiacra vegyél egy háromkerekü vietnamikocsit

aztán járd végig pest külkerületeit, csöngess be minden kapualjba hogy vasat szinesfém hulladékot ingyen elszállitassz. Olyan 1 hét kell és máris egy Vadiúj SLK mercédesszel fogsz közlekedni.

Ha mégsincs kedved a házaláshoz akkor menj ki a fritzekhez culágernak sittet hordani meg betont keverni.

2011. júl. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!