Hogyan lehet gyorsan sokat keresni? SOS
HÁt Drága Egyetlenem!
Elárulom Én neked!
Gyorsan menj el mondjuk DOLGOZNI?????,jobb ötletem nincs,de vigasztaljon a tudat,hogy más is így "szerez" pénzt!A gyorsan pedig relatív...
Alternatív megoldások persze léteznek,csak nézőpont kérdése!
DE ha találtál jobb megoldást légyszives szólj majd nekem is.
hülye kérdés .... de azért, hogy kapj egy hülye választ, gyorsan a testeddel esetleg. ha szép vagy, akkor talán egy 10-est megadnak egy menetért, persze figyelj oda, hogy ne a konkurencia területén lófrálj, mert megvernek. hirdetheted magad szexpartner keresőn is, talán egy 10-20 menetből összejön a zseton.
ha csúnyább csaj vagy, akkor többet kell gürizni, bár ha bevállalsz extra dolgokat, mint pl mellkasra szarás meg nefürgyéle style, akkor lehet, hogy hamarabb.
persze ott vannak még a nem legális módszerek, bankrablás meg hasonlók.
nah és komolyra véve a kérdést: sehogy. mire kéne ennyi pénz?
szerzel 200e forintot és a felét nekem adod
ez amúgy üzleti ajánlat, hogy egyből a 18 múlttal kezdődik?
"3-4 gazdag férfiről havi szinten le lehet gombolni fél milliót és mondjuk heti 3 szex van mindegyikkel, az havi szinten 12, úgy 3 naponta 1 menet."
Utolsó, ezt kiszorozhatnád mégegyszer!
Szia! Óriási ötletem van.
Menj ki a lomispiacra vegyél egy háromkerekü vietnamikocsit
aztán járd végig pest külkerületeit, csöngess be minden kapualjba hogy vasat szinesfém hulladékot ingyen elszállitassz. Olyan 1 hét kell és máris egy Vadiúj SLK mercédesszel fogsz közlekedni.
Ha mégsincs kedved a házaláshoz akkor menj ki a fritzekhez culágernak sittet hordani meg betont keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!