Hogyan lehet eltűrni és levezetni a munkahelyi stressz okozta feszültséget?
Figyelt kérdés
Üdv!
Munkahelyemen, sem a kis főnökkel (aki egy s* nyaló), sem pedig a nagy főnökkel aki egy kapitalista pö* nem jövök ki. A mindennapok ezért feszültségeben telnek, ami kihatással van rám, nem tudom kiadni magamból, csak úgy ha jól odaszólnék vagy leütném mind a kettőt mint a taxi órát, pedig a munkámmal baj nincs kollégák is megerősítik. Jelenleg nem tudok váltani munkát egyéb dolgok miatt, ezért eléggé nyomasztó. Hogy tudnám ezt megoldani? Hogy ne vigyem haza a feszkót. Dühös vagyok és ki nem állhatom őket, de függök tőlük.
Üdv
2012. febr. 21. 21:45
1/2 anonim válasza:
Miért nem tudsz váltani? Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen helyzetben nekem csak ez segített.
2/2 anonim válasza:
"Lesz@rom" tabletta reggel és este
Fallabda vagy valami fizikai mozgás ami kifáraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!