Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaerő kölcsönző cég,...

Munkaerő kölcsönző cég, munkatársak, ahova kivagy közvetítve?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt e már valaki ilyen helyeztben? Remélem érthető lesz. Lassan egy éve vagyok munkaerő kölcsönző cégnél, és egy céghez vagyok kiadva. Ott voltunk négyen azon a helyen, már csak hárman, ketten ottani dolgozók. Volt pár konfliktusom velük már, azt hiszem túlságosan is hagytam magam nekik eddig. Most hosszú lenne leírni, de arcomon műtétem volt, és szerdától nem mentem be, szóltam műveznek, csak ő nem szólt a többieknek csak aznap, és hátúlról most ment a mocskolódás, hogy cserbenhagytam őket, hogy ha bevan kötve a seb igazán mehettem volna, az egyik mondja, hogy ő is mikor "műtötték a szemét" jött másnap, vagyis kivettek egy faszilánkot belőle, de saját feleősségére jött amúgy is, meg a bónusza hogy el ne usszon egyébként. Kérdésem az lenne, hogy Ti hogy magyaráznátok meg nekik, mert szerintem megint az lessz, hogy ők lesznek egy állásponton és hiába mondok én bármit is. :( várom válaszaitokat. :( Ja, polírozóba, homokszóróba melózunk, szóval száll a por, ezért is nem javasolta a doktor sem.

2012. febr. 12. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
62%

1 teljesen feleslege többször kiírni a kérdést

2 nem vagy köteles senkinek magyarázkodni

2012. febr. 12. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
az egészség résznél nem ez volt a lényeg. de félig igazad van. csak más szemszögből is kíváncsi voltam más véleményére.
2012. febr. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!