Férfi légiutas kísérő? Nem "meleg" szakma egy férfinak? (Sok ember így látja, nem értem miért. )
Én lennék ez nagyon, már csak azon okokból:
1;Imádok repülni (Párszor volt szerencsém repülni, de nekem sincs mindig pénzem rep. jegyre:D)
2;Pilóta nem lehetek, lukas fog miatt.
3;Bejárnám a világot. (Ha nem is úgy, hogy megnéznék mindent az adott városban, de ott voltam, a tudat is már nekem nagyon sokat jelent.)
Mint említettem repültem párszor, de sose láttam még férfi légiutas kísérőt. Gondoltam rá, hogy nem lehet rossz a fedélzeten egy "erős kezű" ember, ha valaki bekattan, és rendet kell rakni.
Szerintem inkább az itt a lényeg,hogy te nem tudod elfogani,hogy a szakmád "meleges".Illetve hogy nagyobb arányban vannak melegek,mint máshol.
Csak a buta embert foglalkoztat ilyesmi.
Most ezzel az erővel akkor férfiként fodrásznak, sminkmesternek, színházi valakinek lenni is meleges. Attól, hogy vannak a saját csapatjukban játszók, az nem azt jelenti, hogy el is fogadottak.
És akkor itt végleg leülhetsz, kicsi B.
Nem tudom.
Szerintem te nagyon nem ebben a világban élsz.
Mi az hogy nem elfogadottak?
A munkahelyi elbeszélgetésen nem szoktak erre rákérdezni,de ha menet közben kiderül abból sincs semmi.
Tudod ez nem egy fertőző dolog,és nem is bűncselekmény:D
Amúgy részemről lezártam a vitát olyan emberrel akinek a szókincsi,kifejezőkészsége addig terjed,hogy "leülhetsz".
IQ 80 alatt.
Egy munkahelyen senki nem ezzel foglalkozik,te túlságos erre hegyezed ki a kérdést.
Meg gondolom mindenben aktuális menőséget követed.
"meleges"-primitív 80IQ-s heterók szóhasználata ez is.
Ha nem elég heterós neked ez a szakma,akkor menj a bányába,ott nem fogják azt gondolni,habár biztos ott is vannak:D
Kit érdekel, hogy vannak melegek? Legfeljebb azt, aki maga is hajlamos rá.
Engem nem érdekelnek, legyen az a szomszédom vagy munkatársam.
Kapcsolatom vele semmiben sem különbözik másétól, addig, ameddig normálisan viselkedik velem a mindennapokban.
Hogy otthon, máshol, más közösségben hogyan viselkedik, az nem érint, nem érdekel, az az ő szuverén joga.
És ha meleg akkor sincs előítéletem, tudomásul veszem, hogy ő más..
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!