Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfi légiutas kísérő? Nem...

Férfi légiutas kísérő? Nem "meleg" szakma egy férfinak? (Sok ember így látja, nem értem miért. )

Figyelt kérdés

Én lennék ez nagyon, már csak azon okokból:

1;Imádok repülni (Párszor volt szerencsém repülni, de nekem sincs mindig pénzem rep. jegyre:D)

2;Pilóta nem lehetek, lukas fog miatt.

3;Bejárnám a világot. (Ha nem is úgy, hogy megnéznék mindent az adott városban, de ott voltam, a tudat is már nekem nagyon sokat jelent.)

Mint említettem repültem párszor, de sose láttam még férfi légiutas kísérőt. Gondoltam rá, hogy nem lehet rossz a fedélzeten egy "erős kezű" ember, ha valaki bekattan, és rendet kell rakni.

2012. febr. 16. 18:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
15%

10-eske! Annyit tudszt te az utaskísérőkről, mint a szabad országban élők Észak-Koreáról.

Alaposan beetettek téged, öcsém, ezzel kamu dumával, hogy sok a meleg XD Meg se tűrik maguk között a melegeket, pláne a pilóták.

2012. ápr. 13. 19:15
 12/26 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó.De buta vagy.

A munkatársait nem válogathatja meg az ember.

A pilóta is egy alkalmazott.

PFf

2014. jún. 1. 06:21
 13/26 anonim ***** válasza:
De kemény vagy a monitor mögött, kicsi B :/
2014. jún. 2. 18:13
 14/26 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragudj olyan butaságot írtál,hogy ezt nem lehetett szó nélkül hagyni.
2014. jún. 2. 20:14
 15/26 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de te szakmabeli vagy?

Mert én az vagyok, és itt nem szokás lebegtetni, hogy szexuálisan milyen irányultságú vagy; sőt, nálunk nagyon szigorúan veszik.

Volt rá példa, hogy nem elfogadható dolgok miatt bocsátottak el valakit - pl. nőt, korábbi ún. erotikus munka miatt.

2014. jún. 4. 17:48
 16/26 anonim ***** válasza:

Látom te a szexualitást egy téma körbe sorolod a szexuális jellegű munkavégzéssel:)

1.Nem hinném,hogy ez az a szakterület ahol ez igazán fontos lenne,illetve számítana.

2.Az itt dolgozó emberek nagy része jó megjelenésű,sokaknak van vagy volt köze a szépségipar valamelyik ágához.

3.Az,hogy meleg valaki,nem azt jelenti,hogy a repülőtéren vagy a repülőgépen az utasokkal fog szexelni.Ilyen csak a filmekben van.

4."A pilóták nem tűrik meg maguk között"-A pilóta is olyan alkalmazott,mint a légiutas kísérő.Ezért nem is lehet kirúgni senki,nem csak ebben a szakmában,de máshol sem.

Ha ilyen történne nagy perrel kellene szembenéznie a társaságnál.

Szóval butaságokat ne írj már.

2014. jún. 4. 20:43
 17/26 anonim ***** válasza:

Mások szavainak kiforgatása jól megy, de a szövegértésben van mit fejlődnöd, kicsi B.

Hozzánk sokan gazdasági vagy turisztikai végzettséggel kerülnek ide hosszabb-rövidebb úton, de van egészségügyi területen végzett ember is. Műkörmösöket meg kozmetikusokat itt nem sűrűn találsz. Legalább is normális cégnél.

Azt meg ne boncolgassuk, hogy milyenek a pilóták, meg hány könnyűvérű kolléganő van, mert az igazság sokkal meredekebb a kitalált sztoriknál.

2014. jún. 5. 17:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Mások szavainak kiforgatása jól megy, de a szövegértésben van mit fejlődnöd, kicsi B.

Hozzánk sokan gazdasági vagy turisztikai végzettséggel kerülnek ide hosszabb-rövidebb úton, de van egészségügyi területen végzett ember is. Műkörmösöket meg kozmetikusokat itt nem sűrűn találsz.

Azt meg ne boncolgassuk, hogy milyenek a pilóták meg hány könnyűvérű kolléganő van ebben a szakmában, mert az igazság sokkal meredekebb a kitalált sztoriknál.

2014. jún. 5. 17:22
 19/26 anonim ***** válasza:

1.) Nem Amerikában dolgozom; nálunk nem szokás minden vélt vagy valós sérelem miatt bíróságra menni.

2.) A szabályzatot mindenki, aki felvételt nyer, tudomásul veszi az aláírásával, ezért ha megszegi azt (a viselkedése elfogadhatatlan, eltitkol valamit és az kiderül, stb.), jogosan bocsájtják el.

Ha nem tetszik a rendszer, nem kötelező elfogadni az állást és haza lehet menni. A légitársaságoknak meg olyan ügyvédeik és jogászaik vannak, hogy szinte esélytelen, hogy pert nyerj velük szemben.

A tapasztalatom az, hogy nem kedvelik a melegeket meg a zavaros múltú embereket. Mondom ezt úgy, hogy a világ minden tájáról ismerek szakmabelieket, jóval többet, mint te. Ne mérjük össze a regionális fapadost egy globális céggel szerintem.

2014. jún. 5. 17:36
 20/26 anonim ***** válasza:
34%

Hát igen,azt hiszed,hogy nem Amerika attól itt bármit lehet.

Képzeld itt is vannak jogok.

"Nem szokás semmiért perelni"-Ha jogtalanul rúgnak ki,akkor miért ne.

Amúgy meg a cég hírnevének sem tenne jót.Lehet nem mennék el perelni,de megkeresnék egy jó újságírót és beszámolnék arról,hogy miért bocsátottak el.

Nem hinném,hogy a hírnevüket ilyennel kockáztatják.

Tudod rengeteg meleg utazik és ha egy ilyen hír felröppenne,hogy vkit ezért rúgtak ki,akkor sokan más társaságot választanának.

sok buta,álszent ember.

2014. jún. 5. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!