Miért számláztak ki egyszerre két hónapot? Első számlát kaptuk.
2012. január 25-én kötötték be a DigiTv-t. Hűségnyilatkozatot kötöttem, így elvileg egy hónapban 4.600 Ft. A ma kapott csekk 10 685 Ft-ról szól. A részletezésben fel van tüntetve, hogy mi mennyi ... Pl.:
"BÉRLETI DÍJ SD BOX 2DB 2012/01/25 - 2012/01/31"
Ez a januári pár nap (arányosan is van kiszámolva, szóval nem teljes hónapot számoltak rá). Ezután, jön még egy sor:
"2012/02/01 - 2012/02/29" - folyó hónap.
És ami engem meglepett:
2012/03/01 - 2012/03/31.
Miért kéne kifizetnem február közepén a márciusi használatot? Vagy ha előre kell fizetni, miért nem küldték a februári csekket január végén, esetleg február első pár napján?
Mert a Diginél előre kell fizetni. Kell egy kis idő nekik is a feldolgozásra, azért kaptad most a számlát februárról is.
De miért nem az ügyfélszolgálatot kérdezed?
Azt tudjátok esetleg, hogy mindenképpen vállalni kell 1 vagy 2 év hűséget, vagy lehet anélkül is szerződni?
A mostanában hirdetett "okos csomag"-ról van szó (3 szolgáltatás egyben)
Ti írtatok alá hűséget?
Nálam az van (én is kb 1 hónapja köttettem be a műholdas tvt) hogy ma jött a szerelési díj számlája, meg az anyagköltségé külön csekken). De havidíjas számlát/csekket még nem kaptam..
Tudja vki h ez miért lehet?
amúgy én hűségidő nélkül vagyok!
(a DIGI csomag, 2700Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!