Milyen az a közmunkaprogram, milyen közmunkát tudnak ajánlani egy 28 éves bölcsészdiplomásnak?
Figyelt kérdés
komoly válaszokat várok, ne olyat, hogy nincs2012. febr. 13. 19:18
1/8 anonim válasza:
sajnos nem veszik figyelembe a diplomádat közmunkánál.
szóba jöhet hólapátolás, idősek otthona takarítás, bármi
2/8 A kérdező kommentje:
honnan tudod, csináltad már? olyanok véleményét várom, akik részt vettek közmunkában. S még egy kérdés, ezért jár ugye nyólcórás munkára 47 ezer, igaz?
2012. febr. 13. 19:33
3/8 A kérdező kommentje:
s továbbra is arra vagyok kiváncsi, milyxen fajta közmunkák léteznek, soroljatok fel konkrétan párat, a legelviselhetetklenebbektől, a legfeleslegesebb, jobb melókig
2012. febr. 13. 19:34
4/8 anonim válasza:
Diplomásként adminisztráltam 1 hónapig tavaly közmunkaprogramban, majd szerencsére felvettek dolgozni több, mint 1 év munkanélküliség után, mivel épp utcát seperni kellett volna diplomásként. 29N
5/8 anonim válasza:
Fűnyírás közterületen vagy óvodákban, kapálás utcaseprés festés (ovodákban,iskolákban).
6/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek csak érettségije van és ő pedagógiai asszisztens lett mint közmunkás. Amúgy engem is érdekelne, mert nekem is 2 diplomám van és március 5-én lejár az álláskeresésim,a kkor utána közmunkára küldenek???
7/8 anonim válasza:
Ha tanultál idegen nyelveket magas szinten(felsőfok) angolt és németet akkor hirdesd meg magad magántanárként a havi 47000-ret simán összeszeded így is és így nem kell megalázó közmunkára menned sem közben meg keress ezerrel állást,jelentkezz minél több helyre hogy legyen esélyed.Az első időkben még nem lesz munkád de egy kis pénzed igen a magántanításból.Tapasztalatból tudom hogy van rá igény bőven egy tanár ismerősöm nem talált magának iskolát de kiválltotta a vállalkozóit és vállalt angolból magánórákat minden szinten egy hónapban kb 100 órája volt pedig 2000 forint/60 percért dolgozott és németből nem is tartott órát egyet sem.Így is azt mondta, hogy annyi az igénylő hogy már újakat nem tud elvállalni.Tehát van lehetőség ha tudsz idegen nyelveket magas szinten nem véletlenül szajkózzák mindenhol, hogy mennyire fontos hogy egy bölcsész beszéljen kíválóan idegen nyelveken.
8/8 anonim válasza:
Amúgy milyen a közmunka program?Szar!Nagyon keveset keresel,nagyon sokat dolgozol ha egy mód van rá kerüld el.Ha itt nincs munka menj ki külföldre.Szarni rá,hogy magyarok vagyunk,magyarok vagyunk de nem hülyék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!