Ezt mire véljem? Most hívjam fel a HR-est és magyarázkodjak?
Hívtak ma egy állás kapcsán, én épp úton voltam, a telefonom meg lemerülőben. A lényeg, hogy mielőtt rátértünk volna a tárgyra, lemerültem. Siettem haza, hogy vissza tudjam hívni a HR-est, ám a telefon bekapcsolásakor egy sms fogadott az illetőtől: "Gratulálok a munkakeresési stílusához!"
Ennyit írt. Nyilván azt hiszi, rácsaptam a telefont, de ilyen stílust akkor sem kellene megengednie magának szerintem. Ezek után semmi kedvem magyarázkodni, de azért zavar a dolog.
Mégis fel kéne hívnom? Az állást egyébként nem fogadnám el, mert értékesítés. Csak lemerült a telefonom mielőtt ezt elmondhattam volna.
Írd meg neki, hogy sajnálod de technikai probléma lett, lemerülta telefonod, egy alkalmasabb időpontban újrahívod legyen szíves és adja meg mikor hívd....
....
Ha nem meg kapja be!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!