Valaki Próbálta már ezt a "Keresd magad Degeszre" internetes munkát? Bevált?
Valaki próbálta-e?
Jelenleg 2012.02.21-én közel 30 000-es Fcebook közető csoport van, a regisztráltak száma ennek kb. 3-4-szerese. A közeljövőben várható terjeszkedés több környező Kközép-európai országban, fél éven belül cél potenciális 1-2 millió ember. Tehát igen, sokan próbálták és próbálják jelenleg is.
Hogy bevált-e?
A rendszer tavaly indult, most indulnak be az első programok, 3-4 hónap múlva még többet fogunk tudni.
Egyébként a lényege: termék vagy szolgáltatás NÉLKÜL építeni egy online hálózatot, a saját csapatodat, csupán annyival, hogy egy saját linken keresztül tudnak emberek regisztrálni alád egy levelezőlistára (ez ingyenes és bármikor leiratkozhatsz). A Keresd Magad Degeszre (KMD) rendszer teljesen ingyenes. SOHA nam fizetnek a tagok.
A KMD ajánl kipróbált és megbízható mlm rendszereket a tagoknak. Minden tag maga dönt melyikbe lép be. Az első program egyikébe a belépési arány kb. 40%-os, ami gigantikus. Ez kb. azt jelenti, az alattad levők 40%-a belép.
Tehát a képített hálózatod nagy százaléka is belép, viszed magaddal a hálózatod nagy részét, és ez benne a szép. (Ezt csinálják a nagy mlm guruk: viszik magukkal a már kiépített csapatukat másik mlm rendszerbe. Itt egyszer építünk csapatot, pontosabban a KMD oldal építi helyettünk az emailjeivel, nekünk csak a linkünket kell terjesztenünk - NEM SPAMMELVE, okosan!!) Nem kell győzködni azokat, akik átlátják ennek az ötlenek a potenciálját, szemben az mlm rendszerekkel, ahol adott termékekre és szolgáltatásokra kell rábeszélned a cimboráidat.
Kb. ez a lényegi működés. Számomra 3-4 hónapon belül fog kiderülni reálisan mennyit tudok vele keresni, meglátjuk. Mindenesetre ingyenes, veszteni valóm nincs. Ha pedig nem tetszik a befektetési prograajánlatuk, azt kihagyom. Ennyi.
Priviben adok infót ha kell még.
Hogy egy felszámolás alatt álló cégtulajdonos 7 milliós tartozással a nyakában – bevallása szerint nonprofit jelleggel – a felszámolási ideje alatt létrehozzon egy ilyen nagy ígéretekkel kecsegtető oldalt?
Miért tüntetik fel magukat 2 sikeres vállalkozó képében, már az első levélben, miközben csődeljárásban vannak a korábbi tevékenységük miatt?
A KMD és fő sikeres vállalkozója, Elek Tamás, aki csődbe vitte előző cégét. Jelenleg is rendőrségi eljárás folyik ellenük csalás miatt.
Tudj meg mindent a KMD-ról!
Sziasztok!
Az igazság az szerintem,hogy ez egy csiki csuki állapot.Aki negatívan áll az oldalhoz az arra vár,hogy legyen legalább egy ember aki bizonyítani is tudja hogy keresett vele.Aki pozitívan áll hozzá az meg arra vár,hogy bizonyítékkal szolgáljon és kapjon az emberek után pénzt.De ha nem lépnek be akkor hogy bizonyítson???Hisz soha nem fog pénzt kapni és nem minden esetben azért mert az általa választott üzlet nem fizet hanem mert rajta kívül senki nem lép be max minden 1000-ik ember.
Vegyünk egy egyszeri(fura példát): Van egy hajléktalan az utcán.Sokan elmennek előtte.Valaki megáll és beledob egy kis pénzt 100-200Ft-ot.Valaki csak azért áll meg,hogy belekössön a csövesbe és biztosra veszi hogy piára költené így nem ad neki(ezzel esélyt sem adva,hogy bizonyítson). Valaki messziről elkerüli.
De ha mi lennénk az utcán kéregető ember csodálkoznánk hogy csak "ennyi pénzt adnak meg csak ennyien"??
A lényeg szerintem ha mindenki egyformán pozitívan gondolkodna nem itt járnánk.
Én mind két oldal véleményét osztom.Akik hisznek az oldalban ne kamu szövegekkel akarjanak meggyőzni másokat(14millió) stb.Az igazat kell megírni,hogy nem kerestél még milliókat csak annyit hogy a havidíjat állja.A KMD-be összegyűjtött embereid közöl(pl.:600-700fő) csak 3-4 ember lépet az IwoWwe-ba is be.Ezzel is mutatva,hogy amíg valami ingyenes addig jól hangzik.De ha már fizetni kell megváltozik a vélemény.Sajnos viszont szerintem olyan soha nem lesz,hogy én ingyenes valahova belépek és majd kapok pénzt csak azért mert esetleg behoztam néhány embert.
Ennyi lenne a véleményem röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!