Valaki tud Internetes munkát ami tényleg valós?
Figyelt kérdés
rengeteget látni ami átverés meg ingyen reklám nekik de van olyan ami tényleg működik és lehet vele pénzt keresni?
válaszokat előre is köszönöm!
2012. jan. 24. 18:03
1/3 anonim válasza:
A "keress pénzt netezéssel" meg hasonló netes munkák MINDEGYIKE egy nagy átverés. Persze sok oldalon feltűntetik bazinagy betűkkel, hogy ez 100000000% hogy fizet, de jellemzően pont azok húznak le zsetonnal legjobban, akik a leghangosabban hirdetik magukról hogy ők aztán nem vernek át senkit.
Ne dőlj be egyiknek se, átverés az ÖSSZES. Az ÖSSZES!
2/3 anonim válasza:
zoli válasza valszeg igaz. Viszont azt javaslom, ne legyél ennyire biztos magadban, inkább vedd elő a józan eszedet! Én el tudom képzelni, hogy van működő, igaz, nem tudok egyet sem mondani. És ezzel szerintem ő is így van, csak kicsit vérmesebb nálam..:)
3/3 Jázmin_ válasza:
Tudok.
Írj privátba egy email címet és küldöm a részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!