Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki találkozott már ezzel...

Valaki találkozott már ezzel az internetes munkával? Lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel mennyit, a keveset is értékelem, mert munkanélküli vagyok, ráérek. Csak az érdekelne, hogy valóban fizet, nem átverés?

A tájokoztató levél szövege:

"Küldök egy rövid tájékoztatót, hogy mit is ajánlok:

Napi 3-4 óra internetes munkával, otthonról, kereshet 75-200$-t hetente, úgy, hogy akkor dolgozik, amikor akar. Ha többet dolgozik, akkor többet. Minden csak Öntől függ, és attól, hogy mennyire kitartó és állhatatos.

A munka hirdetések feladásából és a beérkező válaszok feldolgozásából áll egy nemzetközileg elismert amerikai cégnél.

Ez egy piackutatásokkal és honlapokkal foglalkozó tőkeerős vállalat.

A következő a feladat:

1. Hirdetéseket kell feladni az interneten, online újságokban, fórumokon, stb. Csak ennyi.

2. Naponta 2-3-szor megnézni az email postaládát és válaszolni a beérkező levelekre.

3. Készíteni egy nyilvántartást azokról, akikkel együtt dolgozik - ez később nagy segítségére válik, és egyszerűbbé tehető a munkafolyamat.

4. Párszor egy héten, vagy akár naponta (attól függ, mennyit dolgozik), átutalják Önnek a pénzt egy erre a célra nyitott elektronikus számlára (PayPal, AlertPay,…), amit bármikor átutalhat a saját lakossági folyószámlájára. (ennek az internetes számának sincs nyitási vagy számlavezetési díja)

Az egész munka során a következőket kell használnia: másolás, beszúrás, válasz, küldés.

Nincs szüksége semmi kezdőtőkére, semmilyen befektetésre!"

2012. febr. 1. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ló***t keresel ezzel, nem pénzt. Pénzt keresni MUNKÁVAL lehet. Ez nem az.
2012. febr. 1. 12:54
 2/6 csibexke ***** válasza:
jézusom, már a kérdésed is gáz.... probálj ki pár ilyet,többet nem kérdezel rá...
2012. febr. 1. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, persze, ha ilyen könnyű lenne már mindenki milliomos lenne...
2012. febr. 3. 13:21
 4/6 anonim válasza:
én már csináltam és nem lett belőle pénzem szóval átverés ezen ne is gondolkozz akkora kamu mint a ház
2012. febr. 13. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez azért így nem teljesen igaz. Lehet olyan internetes munkát találni, ami nem lehúzós átverés, nem piramisépítés. Csak racionálisan kell gondolkodni, és nem kell elhinni minden hülyeséget.

[link]

2012. febr. 15. 10:19
 6/6 anonim válasza:
Nekem sikerült egy jó internetes munkát találni, még nem sokat keresek vele, de azért haladok:) ha érdekel írj privit.
2012. ápr. 13. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!