Bikfic999 kérdése:
Hány órát dolgoztok egy hónapba, mennyi a netto fizutok, és milyen területen és mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
csak azért érdekelne viszonyíttás képpen, az eübe dolgozom betegkísérő vagyok ez az első hónapom 180 órát kell dolgoznom egy hónapban 12 órázok 113 ezer bruttót ígértk pótlékokkal együtt. kíváncsivagyok mennyit kapok majd kézhez.2012. febr. 13. 03:22
11/19 anonim válasza:
ma 13:32
Már arról is a FIDESZ tehet hogy nem kapsz semmit a munkádért, azaz átvert a munkáltató?
12/19 anonim válasza:
Elvégzett munkára az önkormányzati képviselőink nem szavaztak meg pénzt. Erről igencsak ők tehetnek.
13/19 anonim válasza:
Nem állok neki a munkát elvégezni, ha nincs a kezemben munkaszerződés, amiben rögzítve van a bér, vagy a munka elvégzésekor fizetendő összeg.
Ha te nekiálltál akkor ez miért a Fidesz hibája?
14/19 anonim válasza:
Azért ha már egy önkormányzat is átb@sz az igen érdekes téma...
15/19 anonim válasza:
Digo, ne hasonlíts már egy alkalmi melót egy fixhez!
Én is voltam már fűkaszálni nyáron 3 óra alatt kerestem 8 ezret! De az nincs februárba ugyebár.
16/19 anonim válasza:
Tudod Digo, én szerettem azt a munkát! :)
17/19 anonim válasza:
irodában dolgozom 6 órában. 100.000 ft-ot kapok kézhez, most leszek bejelentve 4 órásba. Emellett van még másodállásom is.
18/19 anonim válasza:
Mérnök, vezető beosztásban, 230~240 óra/hó (6:30-tól 18:00-ig + nem fizetett túlóra, és nincs semmi juttatás), fix 285.000 nettó / hó. Lesz ez jobb is.
19/19 anonim válasza:
Vegyipar, középvezető Budapesten, 420 ezer netto + cafeteria. Elvileg napi 8 óra 20 perces munkaidő, a valóságban napi 10-12 óra, túlórát nem fizetnek és legalább az egyik hétvégi napod munkával telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!