Mennyi pénzt kerestek egy hónapba (NETTÓ)? És ezért a pénzért hány órát és mit dolgoztok?
Kinek mi a jó?
A Munka törvénykönyve szerint annyiszor 8 órát kell/szabad dolgozni, ahány munkanap van a hónapban. Ez átlagosan 168 óra. Ehhez képest a 192 kicsit sok. De tudjuk, hogy a Mt.-t igen ritkán tartják be :-(
Én a törvényben meghatározott órát dolgozom (168), adminisztrátorként és ezért kapok nettó 160 ezret.
Ezelőtt is ennyit kerestem, de havi 240 órával, minden 3. nap mentem 24 órában dolgozni :-( életem legrosszabb időszaka volt.
Na igen kinek mi a jó ezért írtam az előző munkahelyemet..a 60ezerhez képest már ez is jó!!
Hát akkor remélem hogy az Mt.-t nem akarják betartatni velem, mert akkor 80at se kapok :-) :-(
"Én a törvényben meghatározott órát dolgozom (168), adminisztrátorként és ezért kapok nettó 160 ezret." !!!!Irigyellek!!!! Kevés embernek adatik meg ez, leglábbis az én környezetemben!
"Ezelőtt is ennyit kerestem, de havi 240 órával, minden 3. nap mentem 24 órában dolgozni :-( életem legrosszabb időszaka volt." Remélem majd egyszer én is azt mondhatom erre az időszakra hogy életem legrosszabb időszaka, de téged nem tudlak sajnálni hogy a 666Ftos órabér volt életed legrosszabb időszaka :-) (előző munkahelyem: 375Ft/óra, ez ha összejön akkor kb 494Ft/óra)
1. vagyok
Persze, nem is a pénzre értettem, hogy rossz volt. De ennyit dolgozni, ráadásul 24 órázni nem embernek való.
A te munkarended sem sokkal jobb. Csak kitartást tudok kívánni hozzá!
"Én míg otthon dolgoztam volt hogy 220 órában kerestem 170 ezret, de volt olyan is hogy 250 órában 300-at. Az első példámban 8, a másodiknál 6 órára voltam bejelentve. (Vendéglátás)"
Az otthont úgy kell érteni hogy Magyar.o vagy egy otthoni kis étterem/büfé/kocsma? Az óra sok, de a pénz jól hangzik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!