Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi van akkor, ha több a pénz...

Mi van akkor, ha több a pénz a kasszában? Tesco-pénztár.

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha kb. 12-13 ezer forinttal több pénz lett a kasszában a záráskor? :// Írtak róla jegyzőkönyvet is.

Napközben senki nem reklamált, hogy rosszul adtam vissza.

Kb. 3-4-szer átszámoltuk...

Most mi lesz szerintetek? Nagyon félek, mert nemrég kezdtem a kasszázást.

2012. febr. 8. 16:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Nekem most volt kasszazáráskor 1385Ft többletem. Nem értettük hogy lehetett.... egyszer ketszer kaptam 2- 300 száz forintot mert a pasasnak nem kellett az apró.... jegyzőkönyvezték és azt mondták semmi baj, megesik. Most, hogy eljöttem azon filóztam hogy lehet mikor kértem váltópénzt és sokan voltak akkor nem számoltam át.... csak betettem a kasszába. Szóval lehet valamelyik kolléga többet adott, vagy lehet jól adott aprót csak el lett felejtve hogy odaadjam neki mondjuk a 10db 100 as ra az 1000 est..... fene tudja... ez az 5. Napom... még nem volt hianyom.. többletem sem.... Remélem több ilyen nem lesz. Majd odafigyelek jobban.. meg legközelebb úgy váltatok a kollegákkal hogy egyből viszem a pénzt.... Tudom, hogy régen tették fel a kérdést, de hátha akad majd hozzámhasonló "újjonc" a kasszázás területén ... ;)
2016. máj. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!