Milyen vállalkozás ötletek vannak, amivel 300. 000 Ft-os befektetéssel havi 100. 000 Ft hasznot biztosra meg tudok termelni?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki lehülyézne, nem én álltam elő ezzel a (szerintem őrült) ötlettel, hanem apukám találta ki, de nekem kell megvalósítanom. Gondolom apunak nem menne a dolog. Tehát ne engem hülyézzetek le légyszíves, ha nagyon hülye ötlet, azért kérdezem, mert én nem tudnám megcsinálni.
Sajnos az egészségi állapotom miatt (kiskoromban rákos voltam, aminek szövődményei vannak), nem tudok fizikai munkát elvégezni, ez miatt korlátozottak a lehetőségeim.
Apukámat ez persze nem hatja meg, többet vár el tőlem, mint amire képes vagyok. :(
Valami ötlete van valakinek, amivel kivitelezhető ez a dolog?
2012. febr. 5. 08:49
21/21 anonim válasza:
Mozgó büfé! Kell egy büféskocsi, és adj neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!