Milyen vállalkozás ötletek vannak, amivel 300. 000 Ft-os befektetéssel havi 100. 000 Ft hasznot biztosra meg tudok termelni?
Mielőtt valaki lehülyézne, nem én álltam elő ezzel a (szerintem őrült) ötlettel, hanem apukám találta ki, de nekem kell megvalósítanom. Gondolom apunak nem menne a dolog. Tehát ne engem hülyézzetek le légyszíves, ha nagyon hülye ötlet, azért kérdezem, mert én nem tudnám megcsinálni.
Sajnos az egészségi állapotom miatt (kiskoromban rákos voltam, aminek szövődményei vannak), nem tudok fizikai munkát elvégezni, ez miatt korlátozottak a lehetőségeim.
Apukámat ez persze nem hatja meg, többet vár el tőlem, mint amire képes vagyok. :(
Valami ötlete van valakinek, amivel kivitelezhető ez a dolog?
# 8
Én meg már vártam a hatalmas hülyeséget...
Ha valami havi 30%-ot hoz akkor ha jan 1.-jén beleadok 1 millát akkor 23 millát veszek ki decemberbe? 100% garantáltan?
Ó, hát hogyne. A mesékben talán.
A valóságban a 3. hónapban elbukod a teljes összeget és csak pislogsz.
Persze, ilyen sehol nincs. Vannak befektetési alapok amelyek több pénzt kezelnek mint Magyarország éves költségvetése, ha azok ÉVES szinten elérnek 30%-ot, akkor azt mondják nagyon jó év bolt.
Amögött nem huszonéves suhancok állnak, hanem többszáz matematikus-fizikus-közgazdász több évtizedes tapasztalattal.
De mondom, én hajlandó vagyok akár 10 millió Ft-ot is kifizetni egy ilyen programért, ha kapok garanciát arra, hogy nem bukja el a tőkét. És nem szóbeli garanciára gondoltam, hanem szerződésben rögzítva, tehermentes ingatlanfedezettel természetesen. Ilyenkor szokott eltűnni az önjelölt pénzügyi zsenik 99%-a, mert ugyan 110%-osan biztos a saját tudásában, ezt a feltételt mégsem tudja elfogadni, de elvárja hogy valaki csak úgy adjon pénzt neki...
Rendben, ha 100 százalék a garancia arra, hogy havi 30 százalék hasznot hoz ez a dolog, akkor mondom apunak, és adjuk a 300.000 forintot.
De én is írásbeli garanciát kérek erre, és ha kevesebb, mint havi 20 százalék a haszon (hozam), akkor kérem a különbözetet is (20 százalékig)!
Vessetek meg érte, nekem tetszik ez a dolog.
Gondolom apuka odatette magát, amikor kijöttél a betegségből, ezért hogy úgy mondjam szokva vagytok a "lehetetlen" feladatokhoz.
Az is jópofa, hogy itt bedobtad ezt a dolgot.
Az egy kicsit sántít, hogy szerinte tudsz dolgozni, magad szerint meg nem menne a konkrét fizikai munka.
A lángosos nem elvetendő ám. Az hogy egy valaki nem jutott vele sikerre nem jelenti azt, hogy Te nem tudod azt másképp csinálni. Pl. levezetni a tulajnek, hogy jobb a biztos kisebb bevétel, mint a behajthatatlanul magas bérleti díj. Aztán lehet, hogy vacak volt az a lángos amit adott.
Azt mondják, hogy ha egy megszokott dolgot szokatlanul jól csinálsz, az meghozza a sikert.
Pl. ha nekem adnának ilyen nedves kéztörlő kendőt a lángoshoz és kiesebbet adnának amivel nem olajozom össze magam, akkor én járnék sűrübben ilyesmit enni
És fontos, nagyon fontos a marketing. Tanuljál marketinget akár az önmagad eladásához is.
Apukádat innen üdvözlöm, jó arc lehet.
szerintem a havi 30%-ot valaki elírhatta, de éves szinten működik a dolog (igen, vannak rá programok). de attól kockázat még van, viszont gyakorlatilag lehetetlen elveszíteni a tőkét. (matematikai esélye ugyan megvan, de ez a gyakorlatban elenyésző).
viszont ilyen lehetőséghez nyilván nem lesz hozzáférésed.
ha ennyire hangsúlyozod, hogy nem megy a fizikai munka, akkor esetleg tanulj meg (jól) pókerezni és alacsony téten sok munkával simán kijön ez az összeg. persze ha nem értesz hozzá, akkor egy pillanat alatt oda a pénzed, szóval érdemes felkészülni, de nem lehetetlen.
Tulajdon képen te nyomorék vagy? Vagy miért is nem tudsz dolgozni? Munka gyógyít!!Soha nem hallottál munka terápiáról? Hány éves vagy és még meddig akarod,hogy eltartson apuci?
Na szóval szedd össze magad és keress tisztességes munkát!
Senki nem fog helyetted dolgozni a világon,
Valaki majd azért születik,hogy téged eltartson.
Ha meg olyan beteg vagy keress egy intézetet ahova beköltözöl,,de ott is kell dolgozni.. KÜLÖNBEM ÉHEN HALSZ!
Gondolom van kezed lábad látásod süket sem vagy tehát ép egészséges ember vagy. Ha van benned becsület senki nyakán nem lógsz és élősködsz!
Ez az utolsó válaszoló elég "érdekes" volt.
Nem elvetendő apukád ötlete, szerintem először azt kellene megvizsgálni, mire van piac.
Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha pl. te kitanulsz egy jó szakmát, akkor "szolgáltathatsz", mint fodrász, kozmetikus, masszőr stb. Esetleg egy szoliszalon? Ezek mind jók lehetnek ha van rá kereslet. Pékség, pogácsás is megy szerintem buszpályaudvar környékén. Újságos, ahol cigit is lehet venni...
Ezer lehetőség van, csak hát ahhoz, hogy valamit kezdj, kell némi tudás. Anélkül tuti bukta.
Bár ez a havi 30%-os vita kissé eltér a kérdező felvetésétől. Mégis hozzáfűznék egy dolgot.
Nem látom lehetetlennek a havi 30%-os nyereség elérését azzal a befektetési összeggel, amit a kérdező leírt. Tehát figyelem nem 100 e dolláros, meg sokmilliós összegekről beszélek!!!
DE: én magam bármelyik év szeptemberétől, a köv. év júniusáig - saját tapasztalatom alapján - garantálom, hogy 300 e Ft-ra hónapról, hónapra meg lehet teremteni a 100 e Ft-os nyereséget.
Ez nem hencegés a részemről, csak zavar egy kicsit, hogy olyan könnyedén kimondtok dolgokat, hogy nem jártok utána. Azt, hogy ezt lehetetlennek tartod, azt megértem. De azt kétségbe vonni, hogy valaki már csinált ilyet, azt nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!