Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Au pairnek mennék ki külföldre...

Au pairnek mennék ki külföldre. Egy család 300 eurót ajánlott havonta. Az jó ár?

Figyelt kérdés
Végülis más okok miatt visszautasítottam, de reális lett volna? Ha nem, kb mennyit lehet elvárni fizetésként?
2009. máj. 30. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Végül is jobb, mint az itthoni bér. Én 250e alatt nem megyek külföldre, igaz nem au-pairkedek
2009. máj. 30. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem 250ezer ft alatt
2009. máj. 30. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hova mennél és mit állnak ők még emellett, (kaja, szállás, stb) na meg hogy mennyit kell dolgozni érte az sem mindegy. De azt hiszem én ennyiért nem mennék ki.
2009. máj. 31. 00:11
 4/9 anonim válasza:
67%

Ez nagyon kevés!!!Szerintem ki akartak használni!

Teljesen mindegy,hogy emellett állták volna a kajádat,meg az ott lakás.Az au pair munka szerintem 24órás szolgálat,ha ott laksz a családdal.

Ez még magyar viszonylatban sem számít jó pénznek.

(Én külföldön élek.)

2009. máj. 31. 08:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ez Nemetorszagban-Ausztriaban tök jo ar, altalaban 260 euro körül mozog, amit adni szoktak, Svajvban, Hollandiaban inkabb közep-also kategoria, ott megszoktak adni a 400 eurot. Amerikaban hetente 175 dollart kapnak, Angliat nem tudom, hogy milyen arkategoriaban mozog. Mindegyiknel ertsd ugy, hogy ezrt nem dolgozol többet heti 40 oranal, ha megis, akkor tuloraban ki kell fizetniük, es teljes ellatas, bentlakas, heti 1 szabad nap, havonta egyszer 2 szabad nap ugy, hogy egymast követö napon kell kiadniuk. 1 het fizetett szabadsag is benne van. A többi mind megegyezes kerdese mar.
2009. máj. 31. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
10.22-es vagyok, en amugy Nemetorszagban elek, bar nem au-pairkent vagyok kint, de sok ismerösöm igen. Ha ide msikerül megfogndo egy 300 euros csaladot, az nagyon jo, de csak ovatosan, mert sok a "nem normalis" csalad...
2009. máj. 31. 10:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amúgy ált 20-25 órám lenne hetente, egy-két este babysitterkedés, ált szabad hétvégék, kaját szállást kapok, és a többi. Tehát 20-25 óráért sztem ez annyira nem kevés, de nem értek hozzá...

2009. máj. 31. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az is fontos, hogy hova mesz! Itt Belgiumban (Brusszel) 450 euro az atlag havi au pair-ber (en is az vagyok), mert itt vannak ugye az EU, a NATO epuletei, es a sok itt dolgozo gazdag csaladnak kell valaki, aki vigyaz a gyerekekre, igy itt jol megfizetik oket.

Elotte Luxemburgban heti 100 eurot (azaz havi 400-at) kerestem, ott ez szamitott atlagosnak.

Egy baratnom eszakon 250 eurot keresett havonta.

2009. máj. 31. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
en irok Nemetorszagbol... heti 20-25 oraert szerintem szuper a 300 euro... amugy nyelviskolai tamogatast pl kapnal? Mert ez is szamit...
2009. máj. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!