A Randstad munkaközvetítővel milyen tapasztalataitok van/volt?
Nekem pozitív. Nagyon segítőkészek voltak, a munkatársaik kedvesek, udvariasak és a pozitívumokra figyelnek.
Más kérdés, hogy nekem végül nem tetszett a hely, ahová kiküldtek interjúra, és nem vállaltam el, de ez nem az ő hibájuk :)
A Randstad egy fejvadász cég. A nagy cégek, akik nem szeretnék maguk intézni az új munkaerők felkutatását és válogatását, megbízzák ezeket a cégeket, hogy végezzék el a "piszkos munkát". Tehát nem nekik kell átnézni és szelektálni 50000 önéletrajzot, hanem megteszik a fejvadász cég alkalmazottai.
Ettől még a munkáltatód az őket megbízó cég lesz, kivéve, ha kölcsönöznek, ez azt jelenti, hogy az adminisztrációt és a bérszámfejtést a fejvadász cég végzi, de a fizetés, cafeteria stb. minden a cégtől jön, mintha ők alkalmaznának.
De nem minden munka ilyen.
A Randstad egyébként az egyik legjobb fejvadász cég ma Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!