Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Randstad munkaközvetítővel...

A Randstad munkaközvetítővel milyen tapasztalataitok van/volt?

Figyelt kérdés

2012. jan. 30. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pozitív. Nagyon segítőkészek voltak, a munkatársaik kedvesek, udvariasak és a pozitívumokra figyelnek.

Más kérdés, hogy nekem végül nem tetszett a hely, ahová kiküldtek interjúra, és nem vállaltam el, de ez nem az ő hibájuk :)

2012. jan. 30. 22:50
 2/7 anonim válasza:
95%
Szemét egy banda! Havonta újra kell szerződést kötni, ha kapsz... Csak a kevesebb adózásra mennek, hogy bármikor kirakhassanak és ne kelljen mindent befizetni utánad.
2012. jan. 30. 23:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg sokkal kevesebbet keres az ember a "normál" alkalmazottaknál, ugyanazért a munkáért?
2012. jan. 31. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem, hogy mi van olyankor ha éppen nem tudnak semmi munkát adni? Akkor szerződést bontanak? Vagy addig nem kap az ember fizetést? Sokmindent hallottam, de inkább gondoltam megkérdezek tapasztaltakat mielőtt odamegyek. Ha megyek.
2012. jan. 31. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

A Randstad egy fejvadász cég. A nagy cégek, akik nem szeretnék maguk intézni az új munkaerők felkutatását és válogatását, megbízzák ezeket a cégeket, hogy végezzék el a "piszkos munkát". Tehát nem nekik kell átnézni és szelektálni 50000 önéletrajzot, hanem megteszik a fejvadász cég alkalmazottai.

Ettől még a munkáltatód az őket megbízó cég lesz, kivéve, ha kölcsönöznek, ez azt jelenti, hogy az adminisztrációt és a bérszámfejtést a fejvadász cég végzi, de a fizetés, cafeteria stb. minden a cégtől jön, mintha ők alkalmaznának.

De nem minden munka ilyen.

A Randstad egyébként az egyik legjobb fejvadász cég ma Magyarországon.

2012. márc. 17. 16:24
 6/7 anonim válasza:
A RANDSTAD cég nem segítőkész. Felveszik a támogatást az államtól és ennyi. Ezeket a szélhámos csaló cégeket meg kell szüntetni. Senkinek nem ajánlom!!!
2018. jan. 16. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Barátnői gittegylet az egész,ahol az egyik barátnő intéz a másiknak munkát,barátnők dolgoznak a cégnél,akik nulla tapasztalattal és nulla végzettséggel rendelkező barátnőket tesznek be HR állásokra.De ha éppen nincs barátnő,akkor valamelyik HR Facebook csoportban keresnek valami gyògytornászt HRes állásokra.
2018. márc. 9. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!