Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a MC Donalds-ban dolgozni?

Milyen a MC Donalds-ban dolgozni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy itthon és külföldön pl. van-e különbség. De úgy egyébként kérdezem. Szeretnek ott dolgozni az emberek? Lehet szeretni? Tényleg "elégedettek"? Milyen a fizu, munkaidő? Ott van a főnök egész nap, ill. fiatal-e? /gondolom változó/.. Kinek mit kell csinálni? Aki ott dolgozik szereti-e az ottani kaját :-) ? Nagy a vándorlás az alkalmazottak között, vagy sokan több éve ott vannak? Stb.. Stb..
2012. jan. 27. 14:50
 1/5 anonim válasza:
80%
Teljesen jó!
2012. jan. 29. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gagyi. Tele van nyalógépekkel meg beképzelt sügérekkel.

Utálatos munkát végeznek utálatos emberek utálatosan alacsony bérért.

Viszont biztos hogy van különbség az itthoni és a külföldi meci között. Mert a hazaiba sajnos beszivárgott a magyar... mentalitás tudod az a nyalizós hátbatámadás a ki a fasza gyerek mentalitás... kihagytam hogy fel nyal le szar? Magyarország én így utálom.

2012. jan. 29. 17:29
 3/5 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretek a Szegedi Rókusi Mekiben dolgozni.A nagy főnök csak néha látogat le Pestről, ezen kivül műszakvezetők vannak, 4. Akik nagyon jó fejek! 2 lány és 2 fiú. Nem fiatalok, de nem is öregek. A fizetés (szerintem) jó, de ez attól függ melyik rétegbe vagy. Vannak dolgozók, hoszteszek, kasszások, managerek és vannak a műszakvezetők. A rangtól függően van a fizetésed. Órabér. Én szeretem, jó csapat, jó fej emberekkel.:)))
2012. jún. 24. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Háát... Nem egy örökös munkahely! Egésznap pörögsz,meg sem állsz, 20 perc szünet van amit le kell dolgoznod,nem ritka a 10-11 órázás.. És van egy pár be képzelt ,oktató , műszak vezető,és manager! Mindenért a dolgozó a hibás, nálunk a megyében ez az egy mc van és nagyon sok a vendég,van hogy te vagy egyedül konyhán! Keveset fizet ezért a munkáért plusz tanulj,tesztet írj! Netto 100 at kéne fizetnijuk! 1-2 évnél nem lehet tovább csinálni,kemény,fizikai munka!:( van aki 1 nap után felmond!.......
2013. márc. 4. 13:18
 5/5 DanteSparda válasza:
30 perc szünet jár 8 óramunkához alkotmány ellenes a 20 perc szünet főleg ha lekell dolgozni ha ez igaz ezért be lehet őket perelni
2017. jan. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!